Demonolog

Zaczęty przez Dragart, 2010 11 06, 12:52:56

Poprzedni wątek - Następny wątek

mae

Uzgodnilismy z Sulem, ze mob bedzie wybijany z paralizu nie tylko przez otrzymywane obrazenia, ale takze przez inne efekty takie jak np. wysysanie many.
Zgodzicie sie, ze w innym wypadku kilkuminutowy paraliz bylby az za fajny ;>

Jaskolka

Cytat: mae w 2010 11 08, 01:13:16
Uzgodnilismy z Sulem, ze mob bedzie wybijany z paralizu nie tylko przez otrzymywane obrazenia, ale takze przez inne efekty takie jak np. wysysanie many.
Zgodzicie sie, ze w innym wypadku kilkuminutowy paraliz bylby az za fajny ;>
Nie moze byc! :P

Zathaniel

No! i tak oto najmocniejsze zaklęci zostało pozbawione jakichkolwiek atutów zanim jeszcze ktokolwiek zaczął go używać. Inne efekty = klątwy, klątwy dru, klątwy psio? jakby dało się odsysać tylko tym demonim ort relem to by nie było tak źle a tak to co? paraliż na odwoływanie demona? rebless na mobie którego bije się 10 min? (ok, na moby które bije się 1h+ to może faktycznie)
Cytat: Raaban w 2011 10 04, 18:06:16
Aion no i teraz wyszedłeś na idiote w sumie jak zawsze.

DragoN

Zathaniel, a wiesz może, że paraliżu można używać np do ... hmm przejścia koło mooba ? Zamiast tamerem coś lać to zaprzyjaźniony demonolog to paraliżuje i bez stresu przechodzisz obok.
Albo. Pucha pada i często wtedy pojawia się problem, a teraz to nie problem. Wyrm dostaje parala i pucha się zbiera, uzbraja blessują ją i jazda do przodu
Cytat: Mekmar w 2010 11 30, 14:39:41
Cytat: Lindi w 2010 11 30, 13:19:47
Dziewczyną się zajmij a nie UO :<
Dziewczyna nie order, nie ucieknie.

Havv0c

Czy taktyka i anatomia osłabiają czary demonologa?
Never Give Up.

DragoN

A ja mam takie pytanie o 'balans'

Cytat- Demoniczna aura - odpowiednik druidycznej/szamańskiej protekcji i błogosławieństwa, działa tylko na demonologa.

Dlaczego demonolog ma 2 spelle w jednym [ wnioskuję z opisu ] ? Zabrakło miejsca bo wszystko przydatne :D ?

Dodatkowo, jeśli jest siły druidycznego, to już całkiem nie fair ;)

kwiatek

jak ci to tak bardzo przeszkadza to skoxaj demonologa i miej dwa czary w jednym ;)

DragoN

Kwiat .. nie ma to jak podejście :D w sumie to skoxam pewnie ;) co nie zmienia faktu, że spell wydaje się być niezbalansowany

Zathaniel

Cytat: DragoN w 2010 11 09, 10:34:49
A ja mam takie pytanie o 'balans'

Cytat- Demoniczna aura - odpowiednik druidycznej/szamańskiej protekcji i błogosławieństwa, działa tylko na demonologa.

Dlaczego demonolog ma 2 spelle w jednym [ wnioskuję z opisu ] ? Zabrakło miejsca bo wszystko przydatne :D ?

Dodatkowo, jeśli jest siły druidycznego, to już całkiem nie fair ;)

Z tego co mi wiadomo ( może mnie ktoś poprawi ) to błogosławieństwo Nethrila daje bless + prot, tak, faktycznie demonolog bardziej przypomina nekro z summonami i bez czarnego jajka.

Edit: Jako szaman nie robi mi to różnicy, pojedyncze blessy mam mocniejszy o parę oczek.

DragoN

Hmm na nekro niestety się nie znam ;pp
Ale w stosunku do druida / maga ma bonus w postaci 2 spelle w jednym ;)

kwiatek

Cytat: DragoN w 2010 11 09, 11:10:01
Kwiat .. nie ma to jak podejście :D w sumie to skoxam pewnie ;) co nie zmienia faktu, że spell wydaje się być niezbalansowany

normalne podejście, weszła nowa klasa NIKT pewnie jej nie ma, a jak ma to jakiś low poziom, a ludzie już psioczą, że coś jest niezbalansowane, za dużo użytecznych czarów i tak dalej.

DragoN

Dużo użytecznych czarów to wielki plus :D

A o to połączenie 2 spelli to chciałem zapytać po prostu ;)

Ogólnie to klasa wygląda [ nie wiem jak się spisuje ] zaje....[ pewnie będzie cenzura więc ] świetnie

Sul

Tak jak napisał Zathaniel demoniczna aura to odpowiedni błog. Netherila. Bless i prot dru ma taką samą wartość jak u nekro i teraz u demonologa.

Nikt jeszcze nie ma demonologi jako umiejętności :)

Zathaniel

Sul uchylisz rąbka tajemnicy ile % szansy jest że wypadnie pakt z tego jednego jedynego spawnu moba?

DragoN

Pewnie daliście 1% z PZ na zwój ;pp

Hmmm ... takie pytanie pod siebie xd Można liczyć na zlikwidowanie 'blokady' na tamera;p ?

Ps. Wiem że pewnie nie ale warto spróbować :D