Crim dla beha.

Zaczęty przez vorth, 2010 12 11, 00:32:26

Poprzedni wątek - Następny wątek

vorth

Mozna spytac jaki cel ma to ze beh w czasie przemiany nocnej ma swoj kolorek, a wychodzac z przemiany dostaje crima?

Nath

Wersja rozwinieta:

To pozostalosc po czasach kiedy likantrop na przemianie nocnej mial status red, po wyjsciu z przemiany status kryminalisty mial uchronic przed wejsciem do banku i oddaniem rzeczy (zgrabionych) do bezpiecznej skrzyni bankowej, tak samo po uzyciu recznej przemiany w czlowieka podczas trwania nocy.

Wersja skrocona:

Byl krzyk innych graczy, ze wilkolaki sie odmieniaja, bezpiecznie wchodza do miast, a niekiedy i chowaja pozyczony od innych sprzet w skrzyniach.
Potrzebujesz pomocy?
#pomoc-dm - Zapraszam

Ksiestwo Skara Brae
#skara-brae

Fora Skara Brae i Trinsic
www.zdobywcydm2.fora.pl

Wilkolaki - Likantropy - dostep do nadforum
Podania: wilki.podanie@gmail.com  Lub PW

Zathaniel

Bez sensu Nath. Teraz są sojusze, azyle...

Te kolorki powinno się wyłączyć przy wprowadzeniu beha.
Cytat: Raaban w 2011 10 04, 18:06:16
Aion no i teraz wyszedłeś na idiote w sumie jak zawsze.

Diabeł

Ekchem. Beh/wilk ma crima za przemienienie się i za odmienienie się. Nie podoba się? To zmień klasę ;)

Vilku

Jak to pisali w innym temacie , jak ci tak zle to zalatw sobie azyl . Wiele osob musi tak grac wiec nie jestes wyjatkiem i musisz sie postarac .
rzemiosło górą , reszta to tylko drobny dodatek

Blind951

Moim zdaniem jest dobrze jak jest (nie zawsze sa azyle/sojusze masz glowe na karku kombinuj ;p)

Necro

Mam krótko lika, ale natenczas nie widzę w tym nic złego i nigdy z tego powodu nie miałem problemów. jest mi to w zasadzie całkiem obojętne.

vorth

Ten crim nie tyle mi przeszkadza bo i tak daje recall do domku i mnie on grzeje, ale dla czystej wygody chciałbym sobie po przemianie wejsc do miasta bez potrzeby kitrania sie w domku paru minut.

Svennson

Gram x lat z taka mechanika (uwierzcie kiedys byla gorsza :P), jestem przeciw
Moje zdanie patrz diabel: cos sie nie podoba zmien klase :>
Cytat: Jasmine
o tyle tutaj testy sa trudne bo jak liki na cos wpadna to same siebie nie udupia. juz niektore dzieci nocy wiedza jak sie mozna slizgac na regulaminie jak gowno po lodowcu.

spocik

LIK - hate it or love it.

Czyli j/w.

Nath

Cytat: Zathaniel w 2010 12 11, 10:57:03
Bez sensu Nath. Teraz są sojusze, azyle...

Te kolorki powinno się wyłączyć przy wprowadzeniu beha.

Napisalem ze to pozostalosc po starej likantropii. Nic nie pisalem ze jest fajne, ale w/g mnie kwestia przyzwyczajenia i powiedzmy ze tak powinno byc nadal: poniewaz mogloby sluzyc do naduzyc typu ktos sie odmieni przed wrogiem (blue) a ten bedzie mial dylemat by takiego blue odmienica zaatakowac bo: np nie moze miec reda/nie chce miec reda itd..
Potrzebujesz pomocy?
#pomoc-dm - Zapraszam

Ksiestwo Skara Brae
#skara-brae

Fora Skara Brae i Trinsic
www.zdobywcydm2.fora.pl

Wilkolaki - Likantropy - dostep do nadforum
Podania: wilki.podanie@gmail.com  Lub PW

vorth

A co za problem, zeby z przemiany wychodzic z takim kolorkiem jaki sie ma w czasie jej trawnia na nastepne powiedzmy 5 min? Rozwiazuje to moj problem, i Twoja obawe ze ktos by probowal tym ugrac ;]