Strażnicze truchła

Zaczęty przez Gofer, 2010 11 21, 21:31:20

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ari

Licho nic dodac nic ujac.

Dlaczego drovy walcza z elfami .. ? bo ksiazki tak opisuja .. ? a moze tworzymy inna historie ? wg wlasnych uznan i polityk nie bedaca szablonowa wg ksiazek a swiata Dma ? ...

Ruszy cala  ekonomia, miasta beda sie bronic  itd  ludzie sie zgromadza sojusze nabiora znaczen miasta zatetnia zyciem ....

DzikiHL

Cytat: Prorokpl w 2010 11 22, 00:40:39
Czy można nowym dać wierzchowca i działa to na starych zasadach? Póki co to ta nowa straż jest słaba (ale to prywatna opinia :P)
No to jej daj  royal
Buccaneer's Den - Ziemie Piratów zapraszają do siebie!
Temat na forum o mieście
#bucc-dm - kanał miasta na ircu
Opis miasta na stronie DM

Sadi666

Dokładnie. Ja ubrałem strażnika w Niespotykaną Kosą Bojową i wali po 41, 50, 61 (krytyk chyba), więc to nie jest tak mało. Do tego bardzo szybko, więc mało kto będzie mógł takiego dobrze ubranego strażnika trzymać na klacie :).

McDevil

Cytat: Sadi666 w 2010 11 22, 01:12:12
Dokładnie. Ja ubrałem strażnika w Niespotykaną Kosą Bojową i wali po 41, 50, 61 (krytyk chyba), więc to nie jest tak mało. Do tego bardzo szybko, więc mało kto będzie mógł takiego dobrze ubranego strażnika trzymać na klacie :).

Jeśli strażnik jest nie do utrzymania na klacie, to w takim razie exodus jest nie do zabicia. A wszyscy wiemy, że exodus jest do zabicia ;]

mae

Robinton

problem ze strażnikami jest taki, że jak byli ci testowi na Aurin to ja sobie go po prostu corpowałem z dystansu

Mechanika? Dunno. Jeśli tak to ciężko będzie to upilnować.

Spider

A straż się już nie teleportuje?
Drugie kluczowe pytanie: czy po pościgu i powrocie na normalne miejsce hp strażnika się resetuje? Jeśli nie, to taki psionik stawia masówkę pod strażnika i wpada za 20 sekund zobaczyć, o ile spadło mu hp. Analogicznie woj wyciąga strażnika pod 5 magów z czarem, leci combo + paraliż, odbiegają i za chwilę powtórka z rozrywki - można farmić straż bez żadnego ryzyka. Sposobów jeszcze kilka pewnie się znajdzie.

Karcharot

na kamieniu powinno pojawiac sie info kto takiego straznika ubil/zadal mu dmg.

mozna by sie wtedy zawsze ladnie odwdzieczyc :)
Phoenix
CytatNie badz taki cwany obrazasz moja osobowosc
Phoenix
CytatJestes ignorantem to ty lepiej spojz na to co piszesz ja przynajmniej potrafie sie przyznac do tego ze nie mam racji.
:D :D :D

Molt

A ja czegos tu nie rozumiem.

Straż nie jest dla graczy pvp!!

Wiec jesli gracze pvp placza na udupienie strazy to znaczy to ze bez nie sa niczym ;] i jedyny skill jaki maja to "straz pomocy jestem zlym pkerem ale nie chce zginac przez to co zrobilem atakujac innych".

DzikiHL

Ja jedynie zauważyłem, choć może to zależne od godziny w grze, że nowy strażnik w mieście krzyczy do kryminalisty "Wynoś się!" ale się nie rusza.
Buccaneer's Den - Ziemie Piratów zapraszają do siebie!
Temat na forum o mieście
#bucc-dm - kanał miasta na ircu
Opis miasta na stronie DM

Spider

Powiedziało LoA, którzy jeszcze niedawno, jak nie było ich 10, siedzieli w Minoc pod strażą. Może z walką przeniesiemy się do gry, a tutaj będziemy rozmawiać na temat? Jeśli masz do dodania nic NA TEMAT, to nie musisz się odzywać.

mekmar

Jedynym bledem jest to, ze nie dano czasu na ustawienie straznikow 1-2 dni na ustawienie strazy a tak nie ma nawet czasu ustawic strazy bo gracze pvp odrazu wykorzystujac luke robia rozruby w miescie.

MojoJojo

Mekmar zrobiono live test jak w fabryce peugeota :)

Zmiana dobra i zostac powinna.
"Daj człowiekowi rybę , a będzie najedzony jeden dzień.
Daj człowiekowi wędkę , a będzie najedzony latami.
Daj człowiekowi religię , a umrze z głodu modląc się o rybę."
Cytat: Raaban w 2013 04 09, 10:31:47
Shard LoA.
Yew + Minoc.

mekmar

CZy ja napisalem ze zmiana zla ? Nie, wrecz przeciwnie. Czytaj dokladnie co pisze, prosze. Napisalem, ze nie dano czasu na rozstawienie strazy do beta testow a to dwie rozne rzeczy.

Thiass

Jedno male pytanie...
Czy zabijanie strazy mechanika jest dozwolone.

Tzn... czy moge atakowac straznika zakleciami w momencie gdy on nie moze do mnie dojsc (masowki, badz czarowanie zza sciany)

Widze, ze juz Thiass na lika relognal, to spadamy - by order ;]