Wierny .

Zaczęty przez Allton, 2010 12 03, 20:16:26

Poprzedni wątek - Następny wątek

Allton

Moje pytanie jest następujące . Przydało by się aby ktoś podał w jakich  jaskiniach, kolacjach znajdują się poszczególne kaplicę gdzie wierny może doladowywac swoje punkty modlitwy np. Wyznawcą prastarych wampirow. Z góry dziękuję:)

KarlaK

Najczesciej, o ile nie zawsze, jest napisane na www w dziale 'Bogowie' jakie miasto jest w opiece danego Boga. Tam pewnie bedzie jego swiatynia. Mi znalezienie mojej zajelo jakies 10-15 minut.

mirqxx

tylko, że chodzi o kapliczki a nie świątynie
a kapliczki odnawiają punkty? :)

KarlaK

Napisalem z rozpedu :) Chociaz nie wydaje mi sie, zeby kapliczki regenerowaly punkty modlitwy.

Sul

A skąd taki pomysł, że są kapliczki które regenerują PM? Pm regeneruje się tylko w oficjalnych świątyniach bóstw.

Robinton

co nie zmienia faktu, ze to fajny pomysł aby kapliczki też regenerowały :)

Allton

Nie wiedziałem ale popieram robka z ta inicjatywa:)

Aion

a ja prosze o zmiany w wiernym albo napisanie klasy - paladyn.
Bo teraz wierny to jakies badziewie pod pvm a nie pvp.

albo zniesc wymogi - skillowe - bo niby dlaczego wierny nie moze kryc sie w cieniu albo nie moze byc gornikiem albo nie moze zatruwac :)
stay low move fast, kill first die last. one shot one kill not luck just skill

nullum magnum ingenium sine mixtura dementiae fuit

Bazyli

aion... wierny moze zatruwac...
CytatQuot capita, tot sensus...

Ghg

po prostu go ignoruj, jak 99% tego forum. ;)

popieram pomysl robintona.
Ostatnie słowa Woltera brzmiały : "To nie najlepszy czas, na robienie sobie wrogów". Tak odpowiedział na pytanie księdza, czy ten wyrzeka się diabła.

promuje wegetarianizm w krajach trzeciego swiata.

Ari

tego kopania mi tylko szkoda i pojąc do końca nie moge a klasa jest bardzo dobra wrecz świetna i przyjemna pod pvm w końcu szczegolnie po zmianach . W pvp nie wymiata i nie powinna ale tez jakas bardzo slaba to nie jest poprostu trzeba uwazac i grac ostrozniej.

Wg mnie to dobrze wywazona obecnie klasa.

Ragnall

Dokładnie Ari.

Wierny był siłą napędową mojego powrotu jednak brak Górnictwa (w zasadzie chodzi o przystępny skill na start) okazał się kubłem zimnej wody.
Wierny - prawie jak Battle Priest z Warka :P Zawsze chciałem coś takiego widzieć na DM :)
Zamrożony.

O_M_G

Co do kaplic i światyn.

Matka natura jest podpisana pod Lune? czy ma osobna swiatynie? w grze pytalem druidow i nikt nie chcial/umial mi odpowiedziec :/

Diabeł

Szczerze to wątpię. A jeśli tak, to obiecuje każdemu wyznawcy matki natury że w świątyni luny nie spotka go miłosne powitanie... :)

Fozomat

Świątynią Matki Natury jest miejsce w którym personalizuje się worki na runy szamańskie