NOWE ZASADY: regulamin pvp..

Zaczęty przez wilq, 2010 12 07, 20:11:45

Poprzedni wątek - Następny wątek

Karcharot

uo na DM to również gra rpg.

z reszta.. nie ma sensu z Wami dyskutować...   bo i tak zawsze chcecie narzucic wszystkim Waszą wizje uo/dm...
Phoenix
CytatNie badz taki cwany obrazasz moja osobowosc
Phoenix
CytatJestes ignorantem to ty lepiej spojz na to co piszesz ja przynajmniej potrafie sie przyznac do tego ze nie mam racji.
:D :D :D

Vlad_R

pvm pvp rpg wszystko razem zgadzam sie z toba kacharot ;d

oprocz pvp tez chodzilem pvm i klimacilem - nie wierzysz? za darmo artefaktow sie nie dostaje ...

@ bo i tak zawsze chcecie narzucic wszystkim Waszą wizje uo/dm...    - vice versa

Gucio

Cytat: Vlad_R w 2010 12 08, 22:28:12
pvm pvp rpg wszystko razem zgadzam sie z toba kacharot ;d

oprocz pvp tez chodzilem pvm i klimacilem - nie wierzysz? za darmo artefaktow sie nie dostaje ...

@ bo i tak zawsze chcecie narzucic wszystkim Waszą wizje uo/dm...    - vice versa

Za darmo...

GZIE JEST ENKILL!?  ;D

Szmaglomea

Cytat: Karcharot w 2010 12 08, 22:24:24
z reszta.. nie ma sensu z Wami dyskutować...   bo i tak zawsze chcecie narzucic wszystkim Waszą wizje uo/dm...

I kazdy ma tu takie same prawo, jedni chca stricte pvp inni stricte pvm. Sa tacy co chca bic kazdego, sa tacy co chca byc nietykalni. Zlotego srodka nie ma. Naucz sie nosic glowe wysoko i graj jak czlowiek, albo sie schowaj i graj dyskretnie (to tak ogolnie).

Maelui

Ja czasami padam głownie z rąk orderu ale jestem wampirem i to raczej normalne. Tylko niech ten order klimaci jak mnie zabije. mi nie jest żal stuffu  potrzebuje to dostaje nowy mnie wkurza tylko brak klimatu.

Vlad chodzi o to zeby uszanować kogoś wybór. Ja nigdy jako nub i starszy gracz nie pyskowałam do frakcji pvp zawsze klimace w odpowiedni sposób i nie padałam. Teraz młodzi gracze uwazaja ze sa pro bo nie mozna ich pk hahaha mozna tylko sprytnie. Ja skladam w ofierze nie grabiac stuffu toteż nikt mnie nie zgłasza .
wiele jest chamskich zagran ze strony walczących. Oni tak samo jak mlodzi nie szanuja starszych graczy  z taaaaaaakim dorobkiem klmatycznym.

jak napisałam szanujmy sie wzajemnie bedzie mniej problemów.

Licho gdy bedziesz sie przedzierał przez tony spamu tutaj pamietaj ze to nie jest tylko serwej dla pvp. klimaciarzy jest o wiele wiecej i czas zrobic cos dla nich bo to my przychodzimy na questy, piszemy opowiadania, tworzymy historie swiata i nadajemy mu kształt. PVP to tylko 1/5 tego co sie dzieje na dmce ale w wiekszosci ekipa tego nie widzi lub nie chce widziec. w takim razie po co sa scenarzysci?

-STOP PEKOWANIU PO CHAMSKU!

Vlad_R

co to jest pkowanie po chamsku?

Maelui

pekowanie po chamsku to :

- zabicie gracza nie grajacego pvp przy scinaniu drzewa/kopaniu/ oswajaniu/pvm  bez słowa.
-zabicie gracza nie grajacego pvp wypowiadajac jedno  lub 3 słowa  np"witaj"  , "mhm" , "ładna zbroja", "nie podobasz mi sie"
-klimacenie po smierci postaci np *xxx is attacking you!* paral,butla corp  *pochyla sie nad cialem*
-jakiekolwiek pk na postaci nie grajacej pvp gdy po prostu zna sie kogos kto ma na pienku z atakujacym  (noobek zna sie powiedzmy z robharem,handluja razem itd a tu wpada XXX członek frakcji pvp zabija robhara i "znasz go? to gin" )

to sa przyklady wzieta z zycia mojej postaci i uwazam je za chamskie niekulturalne i po prostu wredne

Diabeł

A co to jest morderstwo z szczególną brutalnością? Jeśli nie umiesz wysilić swojego mózgu by spleść sobie wizję z dwóch słów, to niestety nie mój problem... ;)

Maelui

Diabeł nie nie mam problemów z mysleniem abstrakcyjnym.

ja nie uwazam ze powinna byc nietykalnosc tylko poszanowanie innych graczy uo to zabawa jedni bawia sie w pvp inni w klimat i/lub pvm nie wchodzmy sobie w droge

Vlad_R

@"A co to jest morderstwo z szczególną brutalnością? Jeśli nie umiesz wysilić swojego mózgu by spleść sobie wizję z dwóch słów, to niestety nie mój problem... Mrugnięcie" - nie moj problem ze nie masz chusteczek i nie obrazaj mnie twierdzac ze jestem glupi bezmyslny pk, to jest wlasnie takie prymitywne szufladkowanie graczy pvp, az zal dupe sciska

a wracajac do tematu,

no ja mam inne zdanie co do "to sa przyklady wzieta z zycia mojej postaci i uwazam je za chamskie niekulturalne i po prostu wredne" - takze sie nie zgadzam zeby to bylo chamskie, niekulturalne?! , moze wredne tak , ale to zalezy od gracza

przyzwyczailiscie sie do muminkowa z wowa rodem, gdzie nigdy wam nic nie zginie i przekladacie to na gry z prawdziwym pvp

mnie to nigdy nie przeszkadzalo, ze ginalem.. tez zaczynalem , padalem jak mucha (pozdro muszka) ale nauczylem sie w koncu zeby tak nie bylo

Maelui

mnie tez nie przeszkadza kiedy gine ale z godnoscia. ja nawet nie uciekam zaczynam klimat i czekam na rekacje zwykle jest to "corp por"

jak pisałam nie zal mi sprzetu bo mam duzo stuffu

kiedys spekowal mnie drow w yew

na hidzie szeptal do ucha ze czeka w karczmie kusil zwodzil zaciekawil (gralam elfa wtedy)
pryszłam i siedzial tam ów mroczny elf i grał w szachy zaproponował partie...opowiadal przy tym o wojnie miedzy drowami a elfami i gdy przegrałam partie...zabil mnie
to byl najlepszy klimat jakiego doswiadczylam na dm. nawet tego nie zgłaszałam wtedy tylko szukalam go po swiecie chcac rewanzu...w szachy ofc. ;)

Vlad_R

rozowe drowy z yew :D - sory za offtop, ale musialem :D

Rey

Kto tu mowi o muminkowie, poza wami i tymi co was jakoby tak nie szanuja a wy sie ich boicie pk
Nie spotkalem sie jeszcze z takimi mlodymi pyskatymi ktorych gmi by chronili.
Borry: "Papier przepakowany, nożyczki OK. Kamień"

"kolego jesli internet explorer ma odwage zapytac czy moze byc domyslna przegladarka, to Ty nie masz odwagi podejsc do dziewczyny i zagadac?"

Ghg

wlasnie sobie wyobrazilem "morderstwo ze szczegolna brutalnoscia" w uo. "witaj", *...is attacking you!*, *zbiera* *zbiera* zbiera* i nawet sie, cholera, nie pozegnal...
Ostatnie słowa Woltera brzmiały : "To nie najlepszy czas, na robienie sobie wrogów". Tak odpowiedział na pytanie księdza, czy ten wyrzeka się diabła.

promuje wegetarianizm w krajach trzeciego swiata.

Maelui

vlad nie rózowe drowy tylko klimatyczne. do teraz unikam tego drowa ;) i takie cos ja rozumiem. niech mnie pekuje kiedy chce