Papua

Zaczęty przez Telzisir, 2010 12 08, 11:01:34

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ari

A dlaczego ekipa ktora ma xxx spraw na glowie co widac po licznych wprowadzonych zmianach ma się tlumaczyc ? i ciagle dlaczego tak a nie inaczej ...  Postanowili widocznie nie bedz powodu i tyle wszystk ozostalo ujete i napisane. Ale zawsze sa ludzie ktorym zawsze cos nie pasuje.

Walczacy pod straza

poniewaz topic zalozony przez zolte zostal znowu zamkniety nie wiadomo dlaczego(STANDARD)
to prawda ze loa nie potrafi zyc w symbiozie z innymi. Było buccaner-juz nie mają.Było minoc-juz nie mają.Jest papua-za jakis czas nie bedzie.

nauczcie sie przyjmowac krytyke skoro jestescie najwiekszymi nieudacznikami serwera od czasu kela zamiast topici zamykac gdzie ludzie chcą uzyskac odpowiedzi.Nie szanujecie graczy-nie oczekujcie szacunku wobec siebie.

Ari

Moze po poziomie wypowiedzi ? zostal zamkniety ?.

Pamietaj ze nieudacznicy i twoje zdanie to TYLKO twoje zdaniei kolego / sojusznikow  a grono graczy ma wlasne opinnie.

Diabeł

Ja tylko proszę o fabularne uzasadnienie przyznania Papui akurat tej grupie graczy i dlaczego odmówiono poprzednim grupom. Jakaś uczciwość musi być.

@Ari: Ano patrząc na poziom wypowiedzi LoA nie dziwie się, że topic zamknięto. A nawet boicie się powiedzieć czemu dostaliście miasto, bo zapewne jesteście wszyscy wtajemniczeni w ten proceder.

Agraeld

wasz poziom wypowiedzi ari jest naprawde Bardzo wysoki, a topic zamkneli nie przez was tylko przez reszte shardu ;<
http://dm-uo.pl/forum/index.php/topic,21737.45/topicseen.html

licho

Temat zamknąłem bo nie nadążałem czytać.
Już odpowiedziałem i go otworzyłem.

Dhagt nie mobbował w sprawie Papy a decyzja jest moja.

Przed lichem nie można było się uchronić, jedynym sposobem było cierpliwe znoszenie go i oczekiwanie aż odejdzie.

A Mae kasuje wiadomości bez powiadomienia użytkownika o tym że usunął, co jest bardzo niekulturalne.