dolaczenie do Papui

Zaczęty przez Wol, 2010 12 08, 13:32:45

Poprzedni wątek - Następny wątek

Wol

jeszce jedno pytanko.  kto teraz akceptuje zgloszenia do papki? i licho nie uwazasz ze to troszku za malo zcasu na wypisanie sie z miast innych itp?

Sakubh

Za każdym razem jak wchodzę na forum widzę płacze.
Gracze dla serwera czy serwer dla graczy?

Wol

to nie wchodz.   chce aby ktos z ekipy odpowiedzial mi na to pytanie jak wyglada w takim wypadku dolaczenie do maista. wiec nie udzielaj sie

DragoN

WolAn
Załatw sobie wywalenie z miast i po problemie ;)

Płaczesz strasznie ... Jak LoA zechce ( bez urazy / podpowiedzi / płaczu / czegokolwiek ) zająć miasto to postawią 'gwardię' która będzie pilnowała kamienia :D

Edit.

Ekipo MACIE mu odpowiedzieć bo jak nie to on powie mamie ...
Cytat: Mekmar w 2010 11 30, 14:39:41
Cytat: Lindi w 2010 11 30, 13:19:47
Dziewczyną się zajmij a nie UO :<
Dziewczyna nie order, nie ucieknie.

mae

Skoro masz pytanie do Licha, to moze napisz mu je na PW zamiast ciagnac dalej przerwany chwile temu FF.

licho

jak mi jeszcze ktoś napisze dziś pw zaczynające się od słów "wiem że prosiłeś, ale..." dostanie bana na forum.

Do wieczora postaram się wymyśleć rozwiązanie, na razie nie musisz na siłę się zapisywać.
Bo to że zbierzecie więcej ludzi niż loa to ja w to wierzę, ale po dzisiejszym wystąpieniu na forum Twoim nie należy ci się nic.
Przed lichem nie można było się uchronić, jedynym sposobem było cierpliwe znoszenie go i oczekiwanie aż odejdzie.

A Mae kasuje wiadomości bez powiadomienia użytkownika o tym że usunął, co jest bardzo niekulturalne.