Powtórka w rozrywki

Zaczęty przez Allton, 2010 12 11, 17:10:37

Poprzedni wątek - Następny wątek

Allton

Chciałbym się dowiedzieć czy na te święta każdy gracz dostanie taki prezent jak ubiegłego roku.:-)?

Svennson

hehe mialem o to samo pytac XD bo nie wiem czy moge isc gdzies na swieta czy mam siedziec przed kompem :>
Cytat: Jasmine
o tyle tutaj testy sa trudne bo jak liki na cos wpadna to same siebie nie udupia. juz niektore dzieci nocy wiedza jak sie mozna slizgac na regulaminie jak gowno po lodowcu.

Robinton

Dragart

Agraeld

o prezenty sie raczej nie pyta.  ::)

Gucio

Cytat: Svennson w 2010 12 11, 17:14:32
hehe mialem o to samo pytac XD bo nie wiem czy moge isc gdzies na swieta czy mam siedziec przed kompem :>

Jasne, że przed kompem.  8)

McDevil

Zrobią nam dowcip, i po wybraniu obetnie nam 10 skilla, 1 stata albo zwipuje skrzynie.

Senoth

Sadi666

Ja po cichu liczę, że będzie, ale ciiiii.... bo zapeszymy :). Byliśmy przecież grzeczni przez cały rok :).

Snibril666

Mysle ze ekipa bedzie sie swietnie bawic patrzac 24 grudnia na kazda postac z zablokowanym 90% skilla ;D

Ghg

Ostatnie słowa Woltera brzmiały : "To nie najlepszy czas, na robienie sobie wrogów". Tak odpowiedział na pytanie księdza, czy ten wyrzeka się diabła.

promuje wegetarianizm w krajach trzeciego swiata.

Maelui

a ja bym chciala jakis prezent klimatyczny! np skarpetka z cukierkami! te cukierki z zeszłego roku przydaly sie podczas halloweenowego eventu i bylo miło ^^

Ludożerka! Chce cukierka!

Snibril666

skarpetka admina, a cukierki bedzie pedobear rozdawal tylko "grzecznym" dzieciom

muya

Malo przez ostatni czas dostaliscie?
Some say the end is near.
Some say we'll see armageddon soon.
I certainly hope we will.

Sadi666

A może dodatkowe nagrody dla graczy którzy byli na prawdę grzeczni i przez rok byli bez przewinienia ani jaila :D?