Alchemia dla Niemoagicznej postaci

Zaczęty przez Raaban, 2010 12 14, 13:30:53

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ainn

Ja zbieram od dluzszego czasu i spawny generalnie sa puste - jest duzo zielarzy, nie raz sie spotyka po kilku na roznych poletkach ;]
Czesto mam tak, ze na 16 poletek 2 sa z ziolami... to troche mija sie z celem. Ja bym przyspieszyl czas respawnu.

Zathaniel

A co ile są? jak dziś BIEGAŁEM to na 20 poletek puste były może 3.
Cytat: Raaban w 2011 10 04, 18:06:16
Aion no i teraz wyszedłeś na idiote w sumie jak zawsze.

Borry

Weź pod uwagę to, że piszesz o dniu dzisiejszym, a wiadomość wysłałeś o 12:31, a to nijak się ma do tego, co się dzieje w godzinach szczytu/weekendy, gdy ludzie nie siedzą w pracy/szkole.

Badalaman

Taki urok rzeczy ktore sie respawnuja po okreslonym czasie - w porze szczytu, gdy jest najwieej graczy, najciezej cos tam uzbierac.

Ot obecny system zielarstwa wspiera osoby grajace o niestandardowych porach ;)

ethanoll

Ja miałem zielkę nie posiadając magii, biegałem pieszo po spawnach i miałem mnóstwo pieniędzy. Naprawdę.
Oficjalny kanał irc Księstwa Ocllo: #bp

Raaban

Okej dzięki wam wielkie za informację widzę że zdania są podzielone.
Przekonałem się do alchemii i zielarstwa na postaci niemagicznej.
Korzystając z tematu że go tu rozpocząłem, ostatnio wraz ze mną przyszło tutaj parę graczy, otóż moglibyście rozpisać się mniej więcej z czym się je Hybrydę.
Słyszałem że to jedna z ciekawszych klas i na pewno ma wiele możliwości, jak się sprawuję w PvP, PvM. Jakie zbroje najlepiej nosić, która rasa pasuje najbardziej do hybrydy.
Czy są aż tak znaczące różnice pomiędzy czystą płytą a Hybrydą czy łucznikiem a Hybrydą.
Jeżeli to nie narusza prawa o GT. To prosiłbym o odpowiedź, są to przydatne informacje dla gracza który dopiero zaznajamia się z mechaniką DM.
Pozdrrrro ;)