Przywrócenie postaci według nowych zasadach

Zaczęty przez SiS, 2010 12 16, 11:54:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

Vlad_R

no robie se jaja no racja;/ ale prostak ze mnie .;/

Badalaman

Thror, wskaz mi prosze gdzie w regulaminie sa terminy przedawnien dla zakupu konta badz innych powaznych zlaman regulaminu.
Ja niczego podobnego tam nie widzialem, ale moze nie dopatrzylem czegos.

Nie dziwi mnie tez podejscie czesci graczy. Skoro zrobiono wyjatek dla nanuka to w czym oni sa gorsi?

P.S. Powstawanie kolejnych tematow to zwykle wynik zamkniecia glownego tematu, tak tez jest i tym razem.

Aion

tzn ja powiem szczerze, ze swojego czasu sam bylem pomyslodawca zniesienia banow osobom za po2x macro :)
(z przeszlosci)
z kara np do statow :)

ale z powodu ogolnego krzyku nie przeszlo

Badalamanie ja Cie powaznie lubie ;)
znamy sie jakos.
Ale podnosisz najwiecej krzyku - a albo ja czegos nie wiem - ale grasz prawie wcale ;P
stay low move fast, kill first die last. one shot one kill not luck just skill

nullum magnum ingenium sine mixtura dementiae fuit

Zywol

Vlad nie prostak tylko to i tak do niczego nie doprowadzi ... na dobra sprawę przemysł to, pisanie na forum zmieni coś?? cokolwiek?? podejście ekipy?? nie.
badalaman rozumiem graczy bo sam nim jestem, ale jak bym myślał ze ekipa mi da postać za frajer to bym do nich pisał, ale wątpię ze tak się stanie. w tej sytuacji pokrzywdzeni gracze albo odejdą, albo będą koxsac jak koxsali i tyle  ;D
przykra prawda ale to się nie zmieni, nawet jak byście forum za spamowali nowymi tematami jak wam źle przez to co się stało.
"Jeśli wierny jest na prawdę wierny swemu bogowi to załatwi sobie asyl w mieście gdzie świątynia stoi lub będzie żył na wygnaniu, prześladowany."

Logika DM'a ;)

Aion

forum nie jest miejscem do prywatnych placzow :<
to beznadziejne
stay low move fast, kill first die last. one shot one kill not luck just skill

nullum magnum ingenium sine mixtura dementiae fuit

Borry

Zamykam. Tak samo będzie działo się z każdym kolejnym tematem w tym "klimacie".

Jeśli chcecie znać powód to sobie wstawcie jeden z poniższych:
-nie staje mi
-nikt mnie nie lubi
-jestem żałosny
-dostałem kasę za wyciszenie sprawy
-ktoś z przedpiśców mnie peknął
-nadużywam władzy

Tinerot

- Borry za każdy graczowy rage wynikający z jego działania otrzymuje do zabicia jednego testowego championa z normalnym lootem, ale 1hp i bez armora. Za pentakill bonusowo otrzymuje status admina na 15 minut w grze żeby mógł zwipować swoich wrogów, a kiedy dokona cudu i wkurwi całe forum (bez wyłączania go - na to pozwolenie ma tylko Duck) pozwolimy mu zbanować dowolnie wybraną osobę.

I jest to taka sama prawda jak to, co wiecie o obecnej sytuacji, a mimo to nie możecie się powstrzymać od trollowania i prowokacji. A to smutne.
(18:42:51) Dhagt: asylum
(18:42:53) Dhagt: gral w ogole w uo?