demonolog

Zaczęty przez Bazyli, 2010 12 23, 10:30:18

Poprzedni wątek - Następny wątek

Bazyli

czy czary plugawej magii Ylotha daja crima podobnie jak czary Necro?
CytatQuot capita, tot sensus...

fenri

Podpinając się pod temat:
czy na paraliżu demonologa można legalnie odsysać mobom manę?

Robinton

nie można, przynajmniej 96 sie dostaje ;<

DragoN

Z tego co mi wiadomo z parala ssanie many i dmg wybijają ;)
Cytat: Mekmar w 2010 11 30, 14:39:41
Cytat: Lindi w 2010 11 30, 13:19:47
Dziewczyną się zajmij a nie UO :<
Dziewczyna nie order, nie ucieknie.

MORFI

z tego co wiem nie dostajesz bo magia demonologów to dobra magia a nekromancja jest zła
,,Jedźcie i walczcie. Szkolcie się i zwyciężajcie! Bracia Krwawego Smoka od dziś misję swoja już znacie, na chwałę Abhorasha, wypełnijcie ją i bądźcie wolni!"- Kirthor Bathed-in-Blood- Rycerz Krwawego Smoka z Mousilion do swych Thrali

Raaban

Cytat: MORFI w 2010 12 23, 15:44:35
z tego co wiem nie dostajesz bo magia demonologów to dobra magia a nekromancja jest zła

Demonologia jest dobra ? WTF ????
:O

Bazyli

ta? od kiedy magia demonow jest dobra? moze cos mi sie pomieszalo wiec sprawdzilem i Yloth jest wyraznie sklasyfikowany jako TRUE EVIL... Sluzy Daywadosowi ktory jest panem CHAOSU I DESTRUKCJI co ciezko uznac za dobre i cieszace sie ogolnym poklaskiem...

kwiatek

Ylothowi jak już

Bazyli

kwiatek?

Yloth sluzy Daywadosowi...

MORFI

hahahah przecież to była IRONIA co za ludzie po prostu nie dostaje się crima za czar czyli reasumując ekipa musi uważać ze jest dobra
,,Jedźcie i walczcie. Szkolcie się i zwyciężajcie! Bracia Krwawego Smoka od dziś misję swoja już znacie, na chwałę Abhorasha, wypełnijcie ją i bądźcie wolni!"- Kirthor Bathed-in-Blood- Rycerz Krwawego Smoka z Mousilion do swych Thrali

Ragnall

Nie ma dobra czy zła - jest tylko konflikt interesów  ;)
Zamrożony.

Diabeł

Wiecie, najfajniej było by zmienić nazwę szkoły na taką neutralną, która nie narzuca bycia demonologiem. Tak jak mamy z nekromantami, druidami czy wilkołakami.

Bazyli

taki "neutralny nekromanta" czytaj spirytysta i tak dostaje crima za czar :>

Rey

Jak sie bawisz zapalkami nie wazne jakie masz intencje efekt zawsze ten sam ;)
Borry: "Papier przepakowany, nożyczki OK. Kamień"

"kolego jesli internet explorer ma odwage zapytac czy moze byc domyslna przegladarka, to Ty nie masz odwagi podejsc do dziewczyny i zagadac?"

Ragnall

Rey: Ciepło domowego ogniska czy ciepło bijące od płonącego domu sąsiada ? To nie są te same efekty :P
Zamrożony.