Bard łucznik ? Inna łatwiejsza posttać do PvM ? Kilka pytań przed powrotem ;)

Zaczęty przez x1125, 2010 12 28, 15:58:28

Poprzedni wątek - Następny wątek

Borry

Ja robiłem uspokajanie przy okazji koksu bojówki (wtedy piąstki) i... i robiło się to "przy okazji", bez większego problemu. A bard-łucznik to świetna postać! Aż dziw bierze, że tak mało osób nią gra. Chyba najtańsza w utrzymaniu, bo jeśli uspokajasz moby zanim do Ciebie dojdą to zbroja starczy Ci na wieki, a jedyne co zużywasz to strzały. Na początek też polecałbym Ci kupić 33% Tworzenia łuków do robienia własnych strzał, co pozwoli Ci zaoszczędzić trochę grosza, ale co bardziej istotne, uniknąć zabawy w "znajdź łuczarza i wybłagaj go o zrobienie strzał"

ethanoll

Co za staroświeckie metody w epoce koxu w party! Teraz najlepszym rozwiązaniem jest znalezienie innego barda, który już przebył tę nieszczęsną granicę i wspólne jam session.
Oficjalny kanał irc Księstwa Ocllo: #bp

Dragart

Staty na poczatek to 10/45/10 , bierzesz sobie 50 resa i 50 uzdrawiania. Jak ci ktos da biale i niebieskie mikstury, to lecisz do lasu koxac lucznictwo/taktyke/anatomie/uspokajanie/muzykalnmosc i staty. Zanim wbijesz 90 lucznictwa bedziesz mial 5/5 i na miksturach wyciagasz 8/8, czyli jakies 9xhp. Wiec mozesz isc na pvm , grac bardem i strzelac z luku, stojac w meiscu.

Snibril666

Cytat: Ragnall w 2010 12 29, 02:02:29
Tinerot: Nigdy o możliwości koxania Uspokajania w lesie nie wspominałeś - taka z Ciebie pomocna dłoń  :-* A ja głupi siedziałem w łodzi gdzieś na sosaryjskim oceanie z magikiem na szyi, koxając Uspokajanie :P
Tyle mnie ominęło - bieganie po lesie nago i zabawianie leśnych mieszkańców swoim fletem :<

Zoofil.