wysylanie paczek- Kampania pocztowa na DM

Zaczęty przez Jaskolka, 2011 01 24, 10:30:56

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jaskolka

Otoz pewnego pieknego dnia postanowilam graczowi wyslac paczke uzywajac do tego celu systemu kampanii pocztowej. Jednak... nic z tego nie wyszlo...

Moje pytania brzmia:
1. czy jest jakies ograniczenie wagowe co do wysylania paczek?
2. Czy paczki/listy "polecone" zawsze dochodza?
3. Czy nie mozna zrobic zroznicowania cenowego, zaleznego od wagi paczki (jesli w pkt. 1 jest dane ograniczenie), aby mozliwe bylo wysylanie niemal wszystkiego?
4. Czy wyslanie paczki oznacza wyslanie jednego itemu czy tez wysylanie paczki w worku/skrzynce?
5. Jesli jest ograniczenie w ilosci itemow- jakie ono jest?
6. Czy paczka/list dochodzi tylko do skrzynki na listy?
Wiem, ze jest opcja sprawdzenia u pracownika czy ma sie cos do odebrania, ale mi bardziej chodzi o to czy jest jakas opcja wyslania czegos prosto do skrzyni bankowej. Mam tu na mysli ciezkie przesylki, ktore moga sie nie zmiescic w skrzynce na listy :) - (tutaj kryje sie rowniez propozycja, ze jesli nie ma opcji wyslania czegos do czyjejs skrzyni bankowej, to dodac taka opcje Za dodatkowa oplata)

Byc moze system pocztowy na DM nie jest do konca sprawny. Stwierdzilam, ze jest jednak niezwykle wygodny i moze sluzyc wielu graczom, jesli by odpowiadal im potrzebom. W koncu nie trzeba by celowo polowac na dana osobe by cos jej wreczyc. Rowniez nie trzeba by znac lokalizacji jego/jej domku lub stoiska kupieckiego ze skrzynia :)

Jaskolka

Na prawde nikt nic nie wie w tym temacie?:(
To moze tworca zechce sie wypowiedziec?