Problem z Gotowaniem

Zaczęty przez Thelema44, 2011 01 11, 02:06:00

Poprzedni wątek - Następny wątek

Thelema44

Dzięki Rey:D Patelnie mam. Zaraz postaram się to sprawdzić.
Self-observation brings man to the realization of the necessity of self-change. And in observing himself a man notices that self-observation itself brings about certain changes in his inner processes. He begins to understand that self-observation is an instrument of self-change, a means of awakening

Thelema44

Ok wszystko już mi działa. Wiem o co chodzi. Dzięki wszystkim za rady. Teraz zostanę mistrzem patelni i panem bułek.
Buhahahaha!!! 

Temat można zmknąć bądź usunąć jeżeli będzie zawadzać.

Pozdro
Self-observation brings man to the realization of the necessity of self-change. And in observing himself a man notices that self-observation itself brings about certain changes in his inner processes. He begins to understand that self-observation is an instrument of self-change, a means of awakening

Lindi

Lepiej nie zamykać/nie usuwać  inny potencjalny mistrz patelni może zechce skorzystać ;)
"Dobry elf, to martwy elf" -Marszałek Milan Raupenneck

"-To nie gracz ma latać za GMem... To GM ma sprawić żeby gracze nie chcieli koxac/lać się po mordach a zechcieli pobawić się w klimat." Thiass

dallahpl

Chętnie się podłącze pod temat.

Gotowanie mam na 33%.
Łowię ryby (skill na 51%) więc mam surowe steki rybne, a niedługo będę mieć jeszcze więc, bo zacznę siatki używać. Jaką książkę muszę mieć (bo Książka Dań Rybnych mi nie dziala - chcialem sushi stamtąd upiec ale "nie potrafie"). Czy to jest książka "Półprodukty"? Na razie jej nie mogę kupić bo już wyrzuciłem pieniążki w błoto na w/w księgę. Oraz pytanie, co na początku robić i gdzie sprzedawać?

Pozdrawiam, przyszły miszcz patelni;p

Edit:

Pierdoła ze mnie.... http://www.dm-uo.pl/gotowanie/   > Półprodukty > Steki rybne = 2 surowe steki rybne

Bonne

by gotować musisz wydać komendę .gotuj nr potrawy ilość potraw // czyli: .gotuj 68 4 

jeżeli koxasz gotowanie to oczywiście gotować po 1 szt. Jeżeli masz już 100 i ponad (magik) to nie powinno się palić potraw przy ilości 4. Półprodukty można gotować po 8.

Abelson

A Czy na stronie w dziale gotowanie nie znalazles potrzebnych informacji ?
Do gotowania nie potrzeba ksiag Kucharskich , ale przydaja sie one by poznac numer potrawy i ewentualne narzedzia potrzebne do wykonania.
Co do skladu i narzedzi wszystko masz na stronie ....

Jak juz postanowicie spedzic swe Sosaryjskie zycie przy patelni to zapraszam do Akademii ;)