Bodokan Dubois

Zaczęty przez Bodokan, 2011 01 15, 21:21:15

Poprzedni wątek - Następny wątek

Bodokan

Tak z ciekawości się zapytam - ma ktoś jeszcze moje wyroby? :-)

Jaskolka

Przykro mi, moje ostatnie sztuki pochlonal wipe. Chyba, ze cos przypadkiem do mnie trafilo :)
Poszperam :P

DzikiHL

Chyba mam Twoją kuszę z przed 5 lat, dostałem w prezencie od Parsifala, Aventhura lub Mashhada
Buccaneer's Den - Ziemie Piratów zapraszają do siebie!
Temat na forum o mieście
#bucc-dm - kanał miasta na ircu
Opis miasta na stronie DM

Bodokan

DzikiHL ---> to miło :-)

Bodokan

Jaskołka ---> Ty żyjesz - aż mi się łezka zakręciła w oku ;-) Pozdrawiam :-)

Aiwass

ja chyba taz gdzies mam cos z twoim podpisem... a tak btw... ten temat powstal po to bys oswiadczyl wszystkim ze wracasz do gry .. ? czy po co ?

urbos11

Mi też zjadł wipe :(

Bodokan

Po pierwsze z sentymentu, a po drugie - może wrócę - jak Bogowie będą przychylni :-)

Bodokan

Aiwass ---> nie rozumiem tego ataku, co Ci przeszkadza, że się zapytałem o rzeczy, które mnie łączyły z DM parę lat?

Aiwass

to nie jest zaden atak... tylko czysta ciekawosc..... skonczylo sie wielkie "pozegnania" a zaczely wielkie "powroty" ??

Bodokan

Moja postać się nigdy nie żegnała - w momencie przejścia do Ekipy, już nie było czasu, żeby nią grać. Po odejściu z DM, wiadomo - i jako postać i jako ekipant.
Pewnie, że czasem mnie kusi powrót - już jako gracz. A co w tym złego? :-)

skorzak

czy ja dobrze myślę.. Stary Drwalus?

Gdzieś miałem jeszcze twoją tarcze ohii chyba, muszę poszperać
,,<Lilianna> ale ja cie juz nie lubie" <- i nawzajem wszystkiego najlepszego :*
mae (gm dm 26.10.2011):
"Przeciez to tylko fabula, ktora latwo mozesz olac, skorzak. Nikt ci niczego nie zabiera, nie kaze niczego pla

DzikiHL

Aiwass chyba mówił bardzo ogólnikowo. Wiele osób się żegna z DM czasem i po kilka razy.
Myślę jednak, że to dobry moment aby wrócić, wiele starych osób wróciło, wielu nowych przybyło..
Buccaneer's Den - Ziemie Piratów zapraszają do siebie!
Temat na forum o mieście
#bucc-dm - kanał miasta na ircu
Opis miasta na stronie DM

Gucio

Skórzak raczej to nie stary drwalus, ale nie dam nic uciąć...

Kiedyś miałem duuuuuużo starych itemów, kolekcjonowałem je, Twoich wyrobów miałem kilkanaście, no ale to było wieki temu.

Antek

Ponad 100 online w dzień, serwer zdaje się przeżywać renesans- maszyna trochę nawala przez to online, dużo padów i lagów- ale i tak miło spojrzeć na pełne miasta i dużo młodych graczy.