Regulamin

Zaczęty przez Lektor, 2011 01 28, 00:10:13

Poprzedni wątek - Następny wątek

Lektor

za sam temat dostane bana na forum i w grze. Strałem się być wzorowym graczem, Ale już *** nie mogę, co się dzieje do cholery z tym nowym regulaminem:

Masz SECONA a pekneli Cię?
to zrób relog i peknij ich firstem ale nie łacz z nimi ekonomi!

Nowe moto DM

Chodzi o nowy regulamin gdzie admin nic nie może zrobić.

*text skasowany dla pewnej grupy* Rpgujemy z nimi, oni kal ort por. Klimat trwa po 8 minutach wpadają secondzi Khared Ve'lur Robhar, Khared był w moim rodzie i gildii. Pozwala Mafjozowi pkować  a pisze po czasie żebym używał recala. I tu Robhar pkuje mnie i grabi, pekuje osobe a i grabi go foxa. Po połączeni postaci teraz gdzie jest dozwolone kupują składniki i przekazują secondom. Po za tym z skrzyni znajomego znikają skladniki nekro hmmm to zapewne fxa zajebał i dał secondowi. Ale chuj gm nie może nic zrobić bo nowy regulamin i to pozwala.

szkoda że nie zrobiłem więcej screnów:

skasowałem linki dla x grupy

po czasie dostaje groźbę od mafioza (robhar):

[23:26] * Mafjoz (~olakl45@ayh199.neoplus.adsl.tpnet.pl) has joined #ve-lur
[23:26] <Mafjoz> czesc lektor
[23:26] <~Lektor> *skrin usuniety*
[23:26] <Mafjoz> duzo masz stuffu w banku?
[23:26] <~Lektor> *skrin usuniety*
[23:26] <~Lektor> całe g
[23:26] <~Lektor> ;/
[23:26] <~Lektor> ledwo otwieram skrzynie bankowal
[23:26] <~Lektor> ;/
[23:27] <Mafjoz> spoko
[23:27] <~Lektor> dzieki za gre
[23:27] <~Lektor> ;]
[23:27] <Mafjoz> wiec przez ciebie caly rod ma ***
[23:27] <Mafjoz> :*
[23:27] <~Lektor> spoko
[23:27] <Mafjoz> nio
[23:28] <Mafjoz> i co tam jeszcze powiesz?
[23:28] * Lektor sets mode: +b *!*@ayh199.neoplus.adsl.tpnet.pl
[23:28] * Mafjoz was kicked by Lektor (Lektor)

życzę miłej gry z nowym regulaminem :) jak mi jeden admin napisał... cytuję: I co ja mam zrobić? zamroź się...

więc się zamrażam na zawsze bo po tym łamie all regulaminy miło miśię grało gildię oddaje sywianie po banie. Pozdrawiam all znajomych :)))

edit zamrozenie poprzez ban :)

Moj pierwszy wielki zal ;/ sory jak ktos dostanie przez ze mnie bana starałe sie zataic po x czasu ifo o osobach ktore nie zasluzyly.

Poruszenie jestem w stanie zrozumiec. Slownictwa nie.

licho

Wisiał temat ponad dwa miesiące, wtedy nie było zastrzeżeń.
Przed lichem nie można było się uchronić, jedynym sposobem było cierpliwe znoszenie go i oczekiwanie aż odejdzie.

A Mae kasuje wiadomości bez powiadomienia użytkownika o tym że usunął, co jest bardzo niekulturalne.

Sadi666

Bo każdy, łącznie ze mną, a przynajmniej większość myślała, że teraz zmieniło się to, że first i seciu mogą się bujać w jednej ekipie i mieć tych samych znajomych... Ale nikt nie mówił o odbijaniu secia firstem i PKowania firstem wrogów secia...

mae

Jesli biegam firstem z ta sama ekipa, co sekondem, to po co innego, jesli nie po to, by oboma postaciami pekowac te same osoby? ;]]]

Sadi666

No ok, to bym zrozumiał, ale w ww. przypadku tak nie było.. zresztą ja się już nie odzywam :D.

PS: Bijta się - Będzie mięcho!
PS2: TVN donosi: Rząd jest odpowiedzialny za upadek DMki :D.

licho

Cytat: Sadi666 w 2011 01 28, 00:33:25
Bo każdy, łącznie ze mną, a przynajmniej większość myślała, że teraz zmieniło się to, że first i seciu mogą się bujać w jednej ekipie i mieć tych samych znajomych... Ale nikt nie mówił o odbijaniu secia firstem i PKowania firstem wrogów secia...

no nie moja wina że wszyscy widzieli tylko profity dla siebie, a nie zastanawiali się nad minusami dla siebie.
O ile pamiętam w tamtym temacie lwią część dyskusji stanowił temat jak zrobić ekipę na szaro i secondem zarabiać na firsta.
Przed lichem nie można było się uchronić, jedynym sposobem było cierpliwe znoszenie go i oczekiwanie aż odejdzie.

A Mae kasuje wiadomości bez powiadomienia użytkownika o tym że usunął, co jest bardzo niekulturalne.

dMN

Mafia, Foxa nie szalejcie. Lol  ;D
Lubieu grać w gry <3

Mafioz

Zrobiles wielkie halo lektor, z tego co pamietam cale zycie cie bije, wiec to mogl byc zbieg okolicznosci ze na ciebie wpadlem, a tak na marginesie: nie kupowalem firstem regow na seconda;>

Agraeld

Cytat: Mafioz w 2011 01 28, 00:57:04
Zrobiles wielkie halo lektor, z tego co pamietam cale zycie cie bije, wiec to mogl byc zbieg okolicznosci ze na ciebie wpadlem, a tak na marginesie: nie kupowalem firstem regow na seconda;>

ty nie mogłeś, ale ktos inny owszem

Zywol

to znaczy zależny jak na to patrzeć.

jeżeli zezwolenie na łączenie life = masz 2 postacie i tymi 2 postaciami udzielasz się w pvp, no to nie dziwie się ze będą cie bili. lecz! jeżeli nowy regulamin daje możliwość połmózgom pvp na naszym serwie, to iż masz firsta pvp - padnie raz od ciebie, wskakuje na priv i piszę: twój sec będzie giną od dziś.
to sory ale jednak to niewypał ;)
będziecie mieli spamowanie x10 zgłoszenia o pk, już nawet wam współczuje hyh
chyba ze do ekipy wróci osoba co ma ciężka rękę i będzie w końcu osoby które ostatnio straszne bagno pvp robią na dm nagradzała z miejsca 28dni albo permem. stare dobre czasy ;)
no cóż myślę ze jak by mnie spotkała sytuacja jak lektora, też bym dal feza. mój np sec nie udzielam się pvp i nie chce, chyba mam do tego prawo. ostatnio pewna osoba powiedziała mi, bo serio ostatnio nie udzielam się pvp w sumie w ogóle, ze gm odpowiedzialny za zgłoszenia pk i ogólnie trzyma łapę na tym, ZEZWALA na pvp dając jeden bind. gdzie dm zmierza?? niech admini pomyślą nad tym :)
"Jeśli wierny jest na prawdę wierny swemu bogowi to załatwi sobie asyl w mieście gdzie świątynia stoi lub będzie żył na wygnaniu, prześladowany."

Logika DM'a ;)

Mafioz

Nie wiem zrobiliscie jakas afere no ale dobra.

FoX

Lektor... nie wiem po co robisz taka afere na cale dm... Nie wiem po ile tam miales ziol bo nawet nie zagladalem w zwloki... ale naucz sie ze to tylko pixel. A tak wogole to : Ja Ciebie nie zabilem, wrecz ostrzeglem przed pk, nie zgrabilem cie jak pisales, nie okradlem Cie z regow w gildii. Pozatym ten screen widac *zbiera*, a czy ze zwlok mozna zbierac przedmioty komenda .grab? Jakbys zauwazyl zbieralem zwloki twojego znajomego, ktore pocialem. Dzieki wam z postaci, ktora miala w zalozeniu pvm stala sie postaci pvp;/, a na dodatek twoje oskarzenia o przerzucaniu itemow z firsta na seconda sa bezpodstawne.

vanil

Jako osoba postronna wszedłem tu, bo skusiła mnie ciekawa nazwa tematu. Chciałem zrozumieć jednak autor tematu napisał to w taki sposób, że ni w ząb nie rozumiem.

^MK

Thiass

1 - moze tylko ja tak mam... ale z tego postu na gorze szczerze mowiac wiele nie rozumiem
2 - lektor byles swojego czasu graczem pvp i zapewne nadal u niektorych sie to ciagnie i tak cie pamietaja
3 - zmiana akurat jest bardzo odbra bo pozwala sie bawic raz jedna klasa z raz inna  ;)

Widze, ze juz Thiass na lika relognal, to spadamy - by order ;]