Osadnicy nad Vesper

Zaczęty przez vanil, 2011 01 25, 20:41:06

Poprzedni wątek - Następny wątek

vanil

Jest taka jaskinia, dwóch osadników, magazynier - czy nie jest to kopalnia? Nie wydobywam tam żadnej rudy.

McDevil

Była kopalnia, ale ekipa zmieniła, iż można kopać tylko w miastach.

vanil

To czemu ta Brytańska działa?

McDevil

Bo jest teoretycznie na terenie miasta.  8)

Maelui

czemu dziala ta w ocllo? ( w pizdu daleko od miasta)

Darogan

Cytat: Bunshee w 2011 01 25, 20:50:30
Była kopalnia, ale ekipa zmieniła, iż można kopać tylko w miastach.

:o

Nie wprowadzaj ludzi w  błąd  ;)

Przy wprowadzaniu sys. księstw zostały zaznaczone które miasta będą mieć swoją kopalnie, zdaje się ze było to 7 miast.
Vesper w tej grupie nie było... Nie wiem czemu w sumie, gdyż mieli oni fab. kopalnie. Ale cóż...

Siudi

W sumie to dlaczego zablokowano możliwość kopania w jaskiniach i innych takich przybytkach? Szkoda. Fajny klimat, takie opuszczone kopalnie, bez straży, ryzyko napadów etc. Nie każdy by się odważył kopać w takich samotniach ;)

Badalaman

A i poszukiwanie takich gornikow dawalo satysfakcje  8)
No i rude oraz kilofy czy jakis magik do gornika sporadycznie.
Mrrrrrr to bylo cos pieknego.

^MK

Nie rozpoczynajmy tego tematu, bo Badylowi ślinka cieknie  ;D

Svennson

Cytat: Siudi w 2011 01 26, 15:20:55
W sumie to dlaczego zablokowano możliwość kopania w jaskiniach i innych takich przybytkach? Szkoda. Fajny klimat, takie opuszczone kopalnie, bez straży, ryzyko napadów etc. Nie każdy by się odważył kopać w takich samotniach ;)

Napady? Kopalem w kopalni "pozamiejskiej" przez ponad pol roku ani razu nikt mnie nie odwiedzil..
Cytat: Jasmine
o tyle tutaj testy sa trudne bo jak liki na cos wpadna to same siebie nie udupia. juz niektore dzieci nocy wiedza jak sie mozna slizgac na regulaminie jak gowno po lodowcu.

Siudi

Napisałem "ryzyko napadów", Tobie się udało no i jesteś dobrym przykładem, że nie koniecznie musi być tak jak napisałem :)