Nieklimatyczne PK ciagl dalszy.

Zaczęty przez Ainn, 2011 03 03, 11:06:55

Poprzedni wątek - Następny wątek

Sadi666

Mogę tu zacytować tylko jednego GMa, który w podobnej sytuacji powiedział: "No co ja Ci poradzę? Zamroź się" :). To się nazywa fachowa obsługa.

Oczywiście, że można klimacić PO zabójstwie. Atakuje się z zaskoczenia niejednokrotnie i nikt nie ma zamiaru czekać, aż delikwent zawoła kolegów.

W tym przypadku sądzę, że ten młody po prostu się tam kręcił i postawił sobie portal, chcąc gdzieś się przetransportować, a tu nagle mu wpada jakiś red w jego portal, a za nim leci "złych hałastra". Goniony red po prostu miał szczęście imho, bo było to dość nietypowe miejsce, żeby tu ktoś z miasta postawił portal wyjściowy, a jakiś noobek "przypadkowo" w niego wszedł. Na dobrą sprawę nie wiemy dokąd był ten portal, ja na miejscu reda i tak bym w niego wszedł, nawet jakby to był portal do wrogiego miasta, z nuż się uda :).

Zyzio

*Wykreslono*

Co do tematu: zabojca mial podstawy zeby zabic mlodego w takich okolicznosciach. Jesli mu je przedstawil chocby na zasadzie "dzieki tobie ten smiec nam uciekl" to nie widze w zdarzeniu niczego zlego.

Edit: No to sorki. :)
***<Kap^^> kto nie gral w uo ten nie zna zycia***
KANDYDACI NA DROWA:
http://dm-uo.pl/forum/index.php/topic,18495.msg306994.html

Wol

zethaiks

zyzio przeciez napisali ze za pomoc temu co uciekal.

Dragart

Cytat: zethaiks w 2011 03 03, 12:04:40
Skonczie z tym czy rzucil czy nie... Mieli przypuszczenia - to kill. mogl nie uciekac po pierwsze . po 2 znalazl sie moze w niewlasciwej sytuacji o niewlasciwym czasie i nie wlasciwym miejscu. Ale bez jaj 00:00 w nocy pk pod vespern i raptownie koles pod cmenatrzem przy portalu postawionym bez sprzetu do koxu co tam robil ? nikt mi nie powie ze przechodzil sobie od tak pozwiedzac o 1 w nocy widzac pk przed miastem.
I jeszcze raz mowimy jak mnie zabijali bez klimatu bez powodu to bylo zgodne wedlug gm.
A to nie jest, mimo ze ma wiecej klimatu, wyjasnien, oraz zgodnosci z przypuszczeniami, niz zabojstwa na mnie !!!
Dlaczego u mnie nie sprawdzali czy faktycznie biegalem z loa, czy faktycznie mieszkalem w minoc. czy faktycznie pojawilem sie przypadkowo pod swoim domkiem kiedy mnie spkowali BEZ SLOWA !!!

Jesli go zaatakowaliscie to uciekal, proste.

Vilku

A ciekawe skad wiecie dokad byl ten portal , moze ten co wskoczyl mial jeszcze gorzej niz mlody ktorego zabiliscie   ;D
http://www.imanewbie.com/imatoons/ima27.shtml
Rownie dobrze mogl rzucic ten portal i wlasnie wyjsc pokoxac na cm vesper , przypuszczen jest tak duzo ze mozna rozwodzic sie jeszcze z miesiac ., a  prawde znaja tylko ten co uciekal i mlody , reszta moze dalej snud domysly i szukac dziury w calym .
Ale skoro uwazacie ze mozna lac kazdego co stoi przy jajku no to niezbyt pocieszajace .
rzemiosło górą , reszta to tylko drobny dodatek

mae

Ja napisze ci, Ainn, tylko jedna rzecz i mam nadzieje, ze sie nad nia dobrze zastanowisz. Znasz ta opowiastke o holenderskim chlopcu, ktory nieustannie nabiera ludzi, ze woda przerwala wal i zalewa miasto? Robi to tak czesto, ze kiedy w koncu faktycznie woda pokonuje wal i zalewa miasto, nikt juz nie wierzy w jego skargi i alarmy. Tak samo jest z toba. Cokolwiek by ci sie nie podobalo, zalejesz caly swiat odwolaniami, skargami, tonami tekstu, ktorych nikt nie chce czytac. Malo kiedy ma to cokolwiek wspolnego z prawda (podobnie jak tym razem) i kazdy kolejny raz przekonuje nas, ze nie warto cie czytac.

Chociaz to kupa glupot, jeszcze cie czytamy, wiec wciaz masz czas, by sie zmienic.

Raaban

mae :D:D:D Normalnie padłem :D Dobre porównanie.
A ja z tego miejsca chciałbym pozdrowić p. Grega który gdzieś coś usłyszał na irc przylatuje i zabija i cudownie łączy irc z grą.
Oczywiście nie zgłosiłem tego bo nie lubię donosić, acz było to śmieszne i płytko-gimnazjalne.

Papa Smerf

Cytat: Raaban w 2011 03 03, 13:24:59
mae :D:D:D Normalnie padłem :D Dobre porównanie.
A ja z tego miejsca chciałbym pozdrowić p. Grega który gdzieś coś usłyszał na irc przylatuje i zabija i cudownie łączy irc z grą.
Oczywiście nie zgłosiłem tego bo nie lubię donosić, acz było to śmieszne i płytko-gimnazjalne.

Właśnie to zrobiłeś:)
"Feel the burn of the mists. Master them. They will devour your enemies"

Raaban

Nie no nie przesadzaj ;) przecież nie siedzi w pace ani nawet nie miał nic z tego powodu. ;X

Ainn

Cytat: mae w 2011 03 03, 13:12:27
Ja napisze ci, Ainn, tylko jedna rzecz i mam nadzieje, ze sie nad nia dobrze zastanowisz. Znasz ta opowiastke o holenderskim chlopcu, ktory nieustannie nabiera ludzi, ze woda przerwala wal i zalewa miasto? Robi to tak czesto, ze kiedy w koncu faktycznie woda pokonuje wal i zalewa miasto, nikt juz nie wierzy w jego skargi i alarmy. Tak samo jest z toba. Cokolwiek by ci sie nie podobalo, zalejesz caly swiat odwolaniami, skargami, tonami tekstu, ktorych nikt nie chce czytac. Malo kiedy ma to cokolwiek wspolnego z prawda (podobnie jak tym razem) i kazdy kolejny raz przekonuje nas, ze nie warto cie czytac.

Chociaz to kupa glupot, jeszcze cie czytamy, wiec wciaz masz czas, by sie zmienic.

Czemu mae mnie obrazasz i oczerniasz bez przedstawiania dowodow? Jezeli masz to je ujawnic. Sam sobie wystawiasz bardzo zle swiadectwo, jak masz wobec mnie jakies ciezkie argumenty to sadze, ze jest to dobry czas, zeby je ujawnic. Przynajmniej bede wiedzial skad ta nagonka.

Papa Smerf

Nie banujcie Ainn'a ! Ma fajnego avatara:(

(powaga postu adekwatna do jego aktualnego biegu)
"Feel the burn of the mists. Master them. They will devour your enemies"

Sadi666

Cytat: Vilku w 2011 03 03, 12:56:24
http://www.imanewbie.com/imatoons/ima27.shtml

To tzw. PK-Portal, proste i skuteczne. Potem sam za jakiś czas wchodzisz w portal, ubijasz jakiegoś smoczka i dodatkowo masz loot swojej ofiary :D.

Dysiek

Tak sobie myślę.

Jak już ten młody postawił mordercy portal to myślisz, że by sobie normalnie szedł do portalu jak widział, że lecicie za jego kumplem? hmm raczej nie i myślę, że ta młoda osoba razem ze swoim kolegą weszła by w portal żeby uniknąć rozpoznania lub też zabicia.

Inna sprawa: To już gruba przesada płakać na forum za to, że dostało się 96 za pk  ;D

ps: powalający tekst: "Chodzi tak naprawde o mnie i moja przyszla gre na tym serwerze."

Wol

Ainn prosze cie. koncz wasc wstydu oszczedz.