wyzerowanie magazynu

Zaczęty przez Miklosz, 2011 03 04, 21:32:00

Poprzedni wątek - Następny wątek

Miklosz

Nie wiem czy to jakiś błąd ale cały magazyn mi się wyzerował. Jeszcze jakieś 5 godzin temu jak byłem wlogowany wszystko było ok. Teraz patrze i magazyn pusty, próbowałem się przelogować, wrzucić coś i wyciągnąć i jak rzeczy nie było tak nie ma. Nie wiem czym mogło być to spowodowane. Może ktoś jest bardziej zorientowany i wie przez co to mogło się stać?

Spider

Tablica fragów też się przy okazji wyczyściła. Pewnie znowu wkradł się jakiś bug i niedługo naprawią.

kondziakx

AsYlum

Nie wygląda to dobrze. Tyle mogę powiedzieć teraz.
<uninitialized object>

Ropuch

Przeprowadźmy głosowanie: Kto jest za ogólnym wipem całego sprzętu który znajduje się na serwie??

*podnosi rączke*
<saxas> teraz na pvp liczy sie mag
<saxas> na dm nie ma lepszych i gorszych graczy pvp
<saxas> sa bardziej i mniej skoxani

Papa Smerf

*wyciąga Magnum i odstrzeliwuje rękę Ropucha*

Nie trolluj.
"Feel the burn of the mists. Master them. They will devour your enemies"

Badalaman

Pewnie Ci ktorzy malo co maja ;)

P.S. Jeden z najwiekszych atutow DM to ciaglosc - zadnych resetow/wipow.

Allton

Jestem całym ciałem przeciw bo za dużo  czasu spędziłem zęby nakopać tyle rudy na staf..

AsYlum

Cytat: Allton w 2011 03 04, 22:58:43
Jestem całym ciałem przeciw bo za dużo  czasu spędziłem zęby nakopać tyle rudy na staf..

Przeciw czemu? Przecież nikt nie zamierza nic usuwać. No może poza głupimi postami ;)
<uninitialized object>

Allton

Ogłaszałem na zaś ;DD

AsYlum

Więcej na temat zaistniałej sytuacji w newsie -> http://www.dm-uo.pl/down-techniczny/1884/
<uninitialized object>

Lindi

A wziełam wczoraj chcialam odciążyć serwer i to co się dało dałam do magazynu :[
Już więcej tak nigdy nei zrobie >:(
"Dobry elf, to martwy elf" -Marszałek Milan Raupenneck

"-To nie gracz ma latać za GMem... To GM ma sprawić żeby gracze nie chcieli koxac/lać się po mordach a zechcieli pobawić się w klimat." Thiass

Zywol

no powiem ze trochę lipka, kupiłem wczoraj spora ilość rudy - rudy niema, złota nie ma, stafu niema. czy przy takich cofkach, tez stan gry nie powinien być cofany ??
"Jeśli wierny jest na prawdę wierny swemu bogowi to załatwi sobie asyl w mieście gdzie świątynia stoi lub będzie żył na wygnaniu, prześladowany."

Logika DM'a ;)

Agrival

Działa to też w drugą stronę. Ktoś niedawno mógł wykuć dużo sprzętu z tytanu, który miał w magazynie, a po cofce zasobów magazynu do stanu z 1 marca będzie miał i wykuty sprzęt i tytan w magazynie  ;)

Spider

Wtedy będzie płacz, że komuś tydzień koxu cofnięto.