Down-Res

Zaczęty przez Glor, 2011 03 06, 00:41:18

Poprzedni wątek - Następny wątek

Glor

Krotko i na temat.
Dzis nasi ekipanci zrobili nagly - niezapowiedziany down servera okolo 13-14 godziny.
Po niedługim czasie serv powstal na nogi jednak juz nie pofatygowali sie zrobic tej tradycyjnej kilku minutowej cofki
by odwrocic marny los tych w zacietym boju. Fakt , gracze zostali uprzedzeni o tym ze jest up testowy tak samo jak i o tym
ze owe testy moga byc wliczone w ciag gry co zalezy od stabilnosci servera.
Nie mam zapiaru tu prawic kazan tylko chce podkreslic iz takie sytuacje sa niemile widziane wsrod graczy.

Aruv

Mimo starań nie bardzo zrozumiałem. Jaka tradycyjna cofka?

DzikiHL

Serwer zawsze wstaje od ostatniego zapisu. Jeśli down był niespodziewany to miałeś tą swoją tradycyjną cofkę.
Buccaneer's Den - Ziemie Piratów zapraszają do siebie!
Temat na forum o mieście
#bucc-dm - kanał miasta na ircu
Opis miasta na stronie DM

Spider

Przecież cofki są tylko wtedy, jeśli złapie lag. Przy apoce nigdy nie ma.

AsYlum

Cytat: Glor w 2011 03 06, 00:41:18
Krotko i na temat.
Dzis nasi ekipanci zrobili nagly - niezapowiedziany down servera okolo 13-14 godziny.
Po niedługim czasie serv powstal na nogi jednak juz nie pofatygowali sie zrobic tej tradycyjnej kilku minutowej cofki
by odwrocic marny los tych w zacietym boju. Fakt , gracze zostali uprzedzeni o tym ze jest up testowy tak samo jak i o tym
ze owe testy moga byc wliczone w ciag gry co zalezy od stabilnosci servera.
Nie mam zapiaru tu prawic kazan tylko chce podkreslic iz takie sytuacje sa niemile widziane wsrod graczy.

Koło 13-14 to był normalny restart z informacją o apokalipsie. Nie rozumiem o co Ci chodzi.
<uninitialized object>

^MK

Asyl, nie tylko ty nie wiesz ;)

Co do kolegi: eeeee ? Nie pomyliłeś serverów przypadkiem ? :D