Wierny...

Zaczęty przez maskoteq, 2011 03 11, 14:40:57

Poprzedni wątek - Następny wątek

Pho3niX

Każdy punkt ar się liczy. Zróbcie sobie testy jak chcecie, a nie wnioskujecie bo tak wam się wydaje.
"Wiedźmy pośród nocy, wiodą mnie ku rogatemu księżycowi
Otwieram mą złą duszę by wzmocnić mą mroźną nienawiść
Zimny oddech czarnego serca wypełnia wszystko
Pogańskie skrzydła niosą mnie nad pałacem zła"

maskoteq

A moze by tak uzaleznic prota od inta. max prog 51 i wtedy mamy inta takiego jak na starym wiernym?:D

<&^sadam> "- O! Nowy Plaszcz Cienia? - Nie, wyprany w Perwollu"
<Allton> my bijemy we 2 order w 5

lpd

Zajebista propozycja. W koncu to klasa magiczna, nie ? :)

mekmar

Cytat: maskoteq w 2011 03 14, 22:57:20
A moze by tak uzaleznic prota od inta. max prog 51 i wtedy mamy inta takiego jak na starym wiernym?:D

Chyba z byka spadles. Stary prot wiernego to byla jedna wielka pomylka.

Guardian

Cytat: Mekmar w 2011 03 15, 00:11:14
Cytat: maskoteq w 2011 03 14, 22:57:20

Chyba z byka spadles. Stary prot wiernego to byla jedna wielka pomylka.

Zgadzam sie jak najbardziej :)
Panowie powyzej nie przesadzacie? Jak chcecie to sobie uzalezniajcie, ale nie do tamtego poziomu.

Tinerot

Tak. Bo właśnie po to naprawiałem tego jednego wielkiego buga żeby teraz dawać to samo za 5x inta. Przejrzeliście mnie. ;)
(18:42:51) Dhagt: asylum
(18:42:53) Dhagt: gral w ogole w uo?

mae

Im mniej skoxany wojownik, tym wiekszy prot... Gdzie tu logika? :D

Guardian

Cytat: mae w 2011 03 15, 00:38:18
Im mniej skoxany wojownik, tym wiekszy prot... Gdzie tu logika? :D

Cytat: Tinerot w 2011 03 15, 00:36:27
Tak. Bo właśnie po to naprawiałem tego jednego wielkiego buga żeby teraz dawać to samo za 5x inta. Przejrzeliście mnie. ;)

Witamy na dm ^^

Spider

Lepiej nie dawajcie takich propozycji, bo jeszcze wejdą... Np. obecny prot przy poziomie 51 inta i spadający wraz z mniejszymi poziomami inta ;)

Papa Smerf

Nie kombinujcie. Jest naprawdę nieźle. Poprzedni prot wiernego był mega przegięciem. Teraz jest w sam raz. Sam fakt, że puszka ma pod ręką praktycznie wszystko to, co jest jej potrzebne podczas walki jest mega plusem tej klasy i rekompensuje te 100% skillcapa z pewnością.

Tak, mam wiernego.
"Feel the burn of the mists. Master them. They will devour your enemies"

Raaban

Wierny teraz jest ok.
Jedynie chciałbym złożyć propozycję, jeżeli nie ma teraz prawdziwych płyt, to dajcie możliwość wiernemu górnikować, albo być traperem. Przecież to nie jest nic aż tak wzmacniającego tą klase...

Papa Smerf

Cytat: Raaban w 2011 03 15, 14:38:11
Wierny teraz jest ok.
Jedynie chciałbym złożyć propozycję, jeżeli nie ma teraz prawdziwych płyt, to dajcie możliwość wiernemu górnikować, albo być traperem. Przecież to nie jest nic aż tak wzmacniającego tą klase...

Biorąc pod uwagę fakt, że "true" wierny to tak naprawdę 8 skilli, byłoby to kosztem czegoś więc tym bardziej nie jest to jakimś przegięciem.
"Feel the burn of the mists. Master them. They will devour your enemies"

Sadi666

Kiedyś nie było Wiernego i było dobrze, nikt nie płakał. Ogarnijcie się :).

Raaban

Ale tu się nie ma co ogarniać.
Po prostu luźna propozycja żeby móc zdobyć sobie samemu materiał na broń i zbroje albo kwestie mocno zarobkową w postaci.
Mam tracić pół dnia żeby znaleźć łaskawego górnika który sprzeda mi 50 tytanium po 900 bo ciężko teraz inaczej kupić.
A z czego mam zarobić jak mam pięści, sam tego preraptusa nie poskładam bo jest szybki niczym błyskawica. A teraz z mniejszym ar wogóle będzie ciężko. Ciężko zarobić samemu na siebie bez tych skilli, mając pięści...

Tinerot

(18:42:51) Dhagt: asylum
(18:42:53) Dhagt: gral w ogole w uo?