Kolory miasta

Zaczęty przez Wol, 2011 03 13, 09:41:41

Poprzedni wątek - Następny wątek

kwiatek

Rozumiem, farbki jakies normalne, takie jak ma Del, Occlo, TK, Cove, Yew, od biedy Wampirowo, ale nie czarny, fajniejszy od speclootowej esencji mroku..

AsYlum

Cytat: WolAn w 2011 03 13, 12:49:03
sin ja mysle ze ziomalstwo sprawilo ze maja 2 a nie ich gra. kazde miasto powinno miec 1 farbke

Ziomalstwo z kim? Wkraczasz na bardzo niepewny grunt.
<uninitialized object>

Aiwass

kwiatek akurat del nie ma normalnego koloru.... a to czy jest fajniejsza od esencji to kwestia gustu...

Guardian

Asyl, mogles juz zamknac ten temat, bo jego debilnosc dobija juz mozliwosci sadzenia zniwiarzy...

Zywol

tez jestem zdania ze bialy i czarny kolor nie powinien być brany pod barwy miast[ze względu na esencje, która jest spec lotem], minoc dostało 2 farby o bardzo mega fajnych kolorkach, czarny - free esencja mroku. czy to sprawiedliwe?? myślę ze jak ekipa dala to wiedzieli co robią.
"Jeśli wierny jest na prawdę wierny swemu bogowi to załatwi sobie asyl w mieście gdzie świątynia stoi lub będzie żył na wygnaniu, prześladowany."

Logika DM'a ;)

Wol

o to dokladnie mi chodzilo;] 2 kolorki w tym darmowa esencja.

Ainn

A od kiedy wszystkie miasta sa identyczne? Nie kazde ma kopalnie, nie kazde ma super pile i duzo drzew w obrebie miasta :) Nie kazde miasto jest tez kompaktowe... roznorodnosc. Minoc ma takie barwy, a nie inne :)

Agraeld

minoc ma przeextra czarna barwe - wg. mnie 100 razy lepsza od esencji
minoc ma bonus do royca, full wypas barwy wiec ainn twoje argumenty jak zwykle do niczego nie nawiazuja ;D

*mysli nad zapisaniem sie do majnoku*

Kam

Cytat: mae w 2011 03 13, 13:50:27
Cytat: WolAn w 2011 03 13, 12:49:03
sin ja mysle ze ziomalstwo sprawilo ze maja 2 a nie ich gra. kazde miasto powinno miec 1 farbke
Przez kilka lat Elfy miala 2 farby niemozliwe do otrzymania za pomoca standardowej palety i nikt o tym slowa na forum nie napisal. Mimo, ze wtedy chyba zadne inne miasto farby nie mialo.

Mae :DDD
Obie te farbki byly, mozliwe do otrzymania przez normalnego gracza...
To że nie za pierwszym i nie za drugim razem, nie oznacza że sie w ogole nie dało.
mors vincet omnia

mae

Nie. Mam jeszcze zapisane ich numerki nawet. Sprawdzalem.

Prorokpl

Agraeld

Snibril666

A to minoc nie ma juz czerwono zoltych barw?

tomerro

cove wczesniej mialo dwie farbki, pozniej pewno dno zamienilo to na jeden krwisty, pasujacy bardziej do chaosniczych aspektow, ale widywalem w innych miastach po dwa wiaderka rowniez.
Takze nie ma problemu zeby zagadac z ekipantem o zablokowaniu w miescie jakichs wybranych kolorkow (niekoniecznie z dostepnej palety gracza}
<Madderdin> te arabusy wszędzie się wpieprzzają
<Madderdin> dawno krucjaty nie widzieli

Agraeld

krwisty ? a moze podkrecony pomaranczowy tomerro ? "pewno dno zamienilo to na ... "
jezeli kogokolwiek masz tutaj zamiar obraazc idz na prv dude - albo sie obraz i nie pisz takich durnot ;)