Kolory Miast

Zaczęty przez Hektor, 2011 03 30, 15:54:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

Hektor

Ktos mi moze wytlumaczyc o co chodzi z kolorem Minoc?
obecny kolor miasta jest bardzo mocno przyblizony do koloru esencji mroku
moim zdaniem miedzy oba tymi kolorami nie ma wlasciwie roznicy...
wiec po co teraz ta esencja mroku?
albo co ma LoA/Minoc do koloru czerni ?

nie mam nic przeciwko do unikatowych kolorow miast, ale ten kolor minoc to chyba jakies Prima aprilis?
tylko ze 1 kwietnia jeszcze nie ma...  ::)

powinny byc jakies granice lub jakies fabularne uzasadnienie do owego koloru...   ::)
np czern to bardziej cos w kierunku rady nekro, ktora jako jedyna powinna miec taki kolor
oczywiscie to tylko moje skromne zdanie

Wol

jzu o tym pisalem;)  aru napisal ze sie zastanowi nad tym. wiec trza czekac

Aruv

Najciekawszym rozwiązaniem byłoby wprowadzenie z poziomu kamienia miasta wyboru koloru przez władcę z "bazowej puli", czy zwyczajnej tubki. Kolory wyrwały się trochę spod kontroli i mi też się to nie podoba. ;)

Agraeld

minoc ma ciemniejszy kolor niz esencja

Thror

Obecnie kolory większości miast są "odpowiednie", a wypadki w których miasto otrzymuje kolor "lepszy" niż dostępne w specloocie powinny być od razu eliminowane.
[20:33] <Hulagula> troche sie boje tego throra bo po glosie nie jest za mily :D
___

[16:18] <@|chris|> Throrku, zawsze jak wkleisz jakis link
[16:18] <@|chris|> to nagle robi sie taka cisza i ludzie wychodza? :D

___

[19:37] <Tigre> deszcz nie pada, to chociaz dm nadrabia

Raaban

No moim zdaniem Yew czy Dol czy Cove ma dobre kolory. Ale skąd Minoc dostało taki kolor to szok ;)

McDevil

Cytat: Hektor w 2011 03 30, 15:54:17
albo co ma LoA/Minoc do koloru czerni ?

Górnicy jak wychodzą z kopalni są cali brudni.

Pomysł na farbki z kamienia wydaje mi się sensowny. Nikt nie będzie pokrzywdzony, ani uprzywilejowany.

spocik

A mnie to w ogole nie rusza. Niech sobie loasniki maja ten kolor, skoro tak bardzo im sie podoba.

Widzialem juz konie w kilku odcieniach czarnego, jakies togi mechinzyniera (czy cos w tym stylu; z poczatku myslalem, ze to art) i tym podobne wynalazki, wiec uwazam, ze nie ma o co sie spinac.

Esencja mroku i swiatlosci juz stracily cala swoja elitarnosc. I watpie by dalo sie ja jeszcze odzyskac w zwiazku z zalewem w/w syfu.

Kazdy paraduje albo w oczoyebnej bieli, albo mhrrrrrrrocznej czerni / morderczej czehhhhhrwieni.

Naprawde, nie rozumiem w czym widzicie problem. Zdobadzcie podobne kolory, ale w innym odcieniu, czy cos.

[P.S: Siedze na #dm-gt i nie jestem z LoA!  :D]

Neron

LoA znowu ma coś lepszego;/ haha niezła dawka humoru :) jak nie miasto to kolor :)

wy chyba nigdy nie skonczycie plakac:) strasznie żałosnie sie zachowujecie ;) ale to dobrze.. dobrze dla nas, mamy niezłą rozrywke :)

ps. nawet koncepcji LoA nie znacie ;]
Ave LoA ! Padłeś ? Powstań !

Snibril666

A wy nie znacie historii minoc.

Neron

Snibril666

A nam po co koncepcja loa? Czarny mozecie dostac, z palety barw normalnej, a nie lepszy niz z esencji.

Sadi666

Też prawda... Minoc od zawsze miało złoty kolor, a potem doszedł ten czerwony. Obydwa są z niestandardowej palety (generalnie taki jest zamysł, aby kolor miasta był niestandardowy :) ).

Neron, koncepcja LoA swoją drogą, a koncepcja Minoc swoją. Jak chcecie, to wyklimaćcie sobie taki kolor dla gildii, ale nie dla miasta. Nie można na to patrzeć w takich kategoriach.

Svennson

Cytat: Snibril666 w 2011 03 30, 21:16:06
A wy nie znacie historii minoc.

Cytat: Neron w 2011 03 30, 21:18:07
a po co nam to?:)

no i caly "klimat" loa w morde szczelil... :/ nie wiem co ma wasza gulid do minoc tworzonego przez xx lat oprocz tego ze tam sobie lazicie
Cytat: Jasmine
o tyle tutaj testy sa trudne bo jak liki na cos wpadna to same siebie nie udupia. juz niektore dzieci nocy wiedza jak sie mozna slizgac na regulaminie jak gowno po lodowcu.

Neron

MY nim władamy i MY z nim robimy co chcemy, nic wam do tego jak kreujemy te miasto. Czasy SimonaF juz dawno mineły jak wam sie to nie podoba to nie odwiedzajcie tego miasta, koniec kropka.

zajmijcie się sobą.