Kolory Miast

Zaczęty przez Hektor, 2011 03 30, 15:54:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

Prorokpl

Tu nie chodzi o to jak się bawicie w nieudolną władzę, ale o to, że macie coś, czego nie powinniście mieć.

bzikibzika

To wy nie powinniscie miec mozliwosci pisania tego typu postow, ktore OD RAZU sugeruja, ze jakas ekipa/gildia ma lepiej niz inne. Co myslicie, ze ekipa serwera sprzyja i faworyzuje ludzi z minoc, bo dokladnie taki oddzwiek maja wasze posty :)
Pomijajac to, ze nitk nie spojrzy i nie napisze o kolorach innych miast, o artowym zoltym, pomaranczowym itd.

Hektor

ja jestem bardzo ciekaw, od kogo z ekipy maja taki kolor?
pewnie sie nie dowiem bo to okryte tajemnica...  ::)
a co do innych kolorow to sa one w granicach zdrowego rozsadku poza wampirowem i obecnie Minoc....

Neron

a nie mamy tego miec bo co? wy tak mowicie? skoro ekipa nam to dała to widocznie mozemy to mieć, mamy to a wam chuj do tego ;)  

ehh no ale coz DM to shard małych zazdrosnych polaczków, widać jak was zżera to ze LoA może mieć cos fajnego a dla was to nieosiągalne w jakims stopniu :)
Ave LoA ! Padłeś ? Powstań !

Hektor

Cytat: Neron w 2011 03 30, 22:52:10
a nie mamy tego miec bo co? wy tak mowicie? skoro ekipa nam to dała to widocznie mozemy to mieć, mamy to a wam chuj do tego ;)  

ehh no ale coz DM to shard małych zazdrosnych polaczków, widać jak was zżera to ze LoA może mieć cos fajnego a dla was to nieosiągalne w jakims stopniu :)

mozecie sobie miec jakis unikatowy kolor ale nie czarny.. bez przesady...

Ari

No to pewnie kolejna ekipancka intryga Hektor doskonale wiadomo co masz na mysli.  

Historii nie znaja tak naprawde g wiedza ale co tam poplakac zawsze mozna na chybil trafil a moze sie uda  :-)

Co wladza to zmiany ... komu to przeszkadza ? aaaa zapomnialem dawno nie bylo forum fightingu :D  kilka porazek w uo i juz jazda :D hehe

Fakt faktem ubaw przedni. Nero takie posty musza byc .... rewlelacyjnie sie je czyta i ile smiechu  na tsie :D

Poczekaj na reszte anty loa bo jeszcze to nie wszyscy.

Unikatowe to sa tutaj wypowiedzi ;-)

Neron

taki chcieliśmy, taki dostaliśmy

bzikibzika

hehe ja tez slyszalem, ze ten brazowy kolor ma zostac zastapiony kolorem podobnym do esencji swiatla zeby byl lepszy kontrast z tym co "wyglada jak esencja mroku" :)
wtedy to bedzie zabawnie

Svennson

neron chyba po tym jak zaczeles odpisywac na kazdy post (teoretyzujac ze jest to dla ciebie smieszne) omineles taki jeden drobny szczegol

Cytat: Aruv w 2011 03 30, 16:06:44
... Kolory wyrwały się trochę spod kontroli i mi też się to nie podoba. ;)
Cytat: Jasmine
o tyle tutaj testy sa trudne bo jak liki na cos wpadna to same siebie nie udupia. juz niektore dzieci nocy wiedza jak sie mozna slizgac na regulaminie jak gowno po lodowcu.

Snibril666

Mysle, ze juz bardzo niedlugo bedzie cos z tym zrobione, trzeba czekac.

mart

Chyba temat powinien zostać zamknięty a kilka osób powinno odpocząć od forum... to nie dział ani temat na tego typu dyskusje, co i komu sie należy. Aruvin powiedział co mysli a wy dalej urządzacie tu sobie niezły cyrk...
Najstarszym i najsilniejszym uczuciem znanym ludzkości jest strach, a najstarszym i najsilniejszym rodzajem strachu jest strach przed nieznanym.

Sadi666

Mnie tam nie przeszkadza, tylko mówię, że warto by było zrobić/wyklimacić ten kolor (jaki by nie był) i podciągnąć to pod gildię, a nie pod miasto :). Tyle ode mnie :).

Ari

za niepamietnych czasow rowniez wiekszosc zaslanialo sie klimatem i czepialo  czegokolwiek mozna w koncu tonacy sie brzytwy chwyta.

Wol

neron pierdolisz jak potrzepany dostaliscie wiadomo jak i sie nie spieraj. ten kolor nie powinien miec bytu.wiec daj na looz bo osmieszasz sie.

Neron