Kolory Miast

Zaczęty przez Hektor, 2011 03 30, 15:54:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

Maelui

ba :D tez umiem byc zła a nie  tylko cukierkowy wampirek ;) heheh nie no ja wole fabularnie zalatwiac takie sprawy :D

Ari

Niecności !! pod Cove ostatnio cukierkową groza wiało  i ci powiem calkiem fajnie to wygladalo hehe a to jeszcze gryzie kąsa  :P

Dysiek

jak zwykle neron widzi wielką nagonkę na loa. chłopie zacznij myśleć.

Założycielowi tematu jak i innym chodziło tylko o to, że esenscja mroku wyjdzie z obiegu inna rzecz z tego co wiem dużo osób starało się o jakiś unikatowy kolorek i nie dostali go z powodu " to jest kolor unikatowy i takiego nie dostaniecie " to niby dlaczego jednym się odmawia a drugim  nie? Tylko mi nie pisz neron, ze jesteście pro klimaciarze i wyklimaciliście to bo w takie bajki to ja już nie wierze

Ari

Wiadomo o co chodzilo zalozycielowi ktory nie sprawdzil jak farbuje esencja mroku a odrazu wystartowal z  placzem na forum ktory oczywiscie bedacy na reke podejmujecie. Dobre forumowe pk co  ?;). A  moze pierw zafarbujcie kilka itemkow (roznych) i poznij sprawdzcie ile to ma z esencja wspolnego.

Raaban

Ma wspólnego. Jest ładniej czarna z lekkim zabarwieniem na brąz. Ewidentnie lepiej pasuje niz do obecnej esencji.

Ari

to jest ladnie czarna z zabarwieniem na braz ? no chlopie to nie jest esencja mroku. Jedyny zblizony kolor uzyskuje sie na plaszczu i nie jest to zaden artowy kolorek. Porownaj toge zwykla z kapturem iinne - to jest brudny kolor

Hektor

Cytat: Ari w 2011 03 31, 12:07:59
Wiadomo o co chodzilo zalozycielowi ktory nie sprawdzil jak farbuje esencja mroku a odrazu wystartowal z  placzem na forum ktory oczywiscie bedacy na reke podejmujecie. Dobre forumowe pk co  ?;). A  moze pierw zafarbujcie kilka itemkow (roznych) i poznij sprawdzcie ile to ma z esencja wspolnego.

mialem juz z 6 esencji mroku, farbowalem nimi rozne rzeczy i widze jaka jest roznica kolorow

Karcharot

cicho bo zaraz ktos z loa napisze ze mial pierdylion esencji i on próbnikiem kolorów w paincie sprawdzil i kolor byl inny!!

Aruvin juz sie wypowiedzial. Po co dalej ciągnąć temat? Czemu nikt nie zamknal tego?
Phoenix
CytatNie badz taki cwany obrazasz moja osobowosc
Phoenix
CytatJestes ignorantem to ty lepiej spojz na to co piszesz ja przynajmniej potrafie sie przyznac do tego ze nie mam racji.
:D :D :D

bzikibzika

Serio, jak bedzie reset kamienia miasta i w minoc bedzie jasno-swietlisty kolor zamiast tego brazowego o ktorym mowil obwolywacz to Ci ludzie z forum chyba pozbijaja monitory :D

sin

@Maelui: Jak wyglada takie zlozenie w ofierze? Zabrzmialo zachecajaco. ;-)
Great things are possible when one man's wisdom and an hour's effort are combined.
A sound offense has the power of roaring water, it fills every hole in an opponent's defenses.

spocik

Aruv