Cove

Zaczęty przez Bazyli, 2011 04 03, 22:45:21

Poprzedni wątek - Następny wątek

MojoJojo

Jaki problem?

Stwierdzam fakt, miasto szturmowane jest albo obronione albo spalone albo przejete.

Zamobic ;)
"Daj człowiekowi rybę , a będzie najedzony jeden dzień.
Daj człowiekowi wędkę , a będzie najedzony latami.
Daj człowiekowi religię , a umrze z głodu modląc się o rybę."
Cytat: Raaban w 2013 04 09, 10:31:47
Shard LoA.
Yew + Minoc.

Agraeld

Cytat: MojoJojo w 2011 04 06, 15:52:25
Jaki problem?

Stwierdzam fakt, miasto szturmowane jest albo obronione albo spalone albo przejete.

Zamobic ;)

przecież zostało przejęte więc wtf  ??? ;D

KarlaK

mojoJojo: Ale kto powiedzial, ze miasto sie nie obronilo? Wszystkie potwory w miescie zostaly wyciete do nogi, wiec chyba jednak dalismy rade... Po jakims czasie, ale zawsze :D

MojoJojo

ahh to przepraszam , ten wasz delay jesli moge to tak nazwac na zabijanie mobow troche mnie zmylil ;)
Shard LoA.
Yew + Minoc.

Tinerot

Hehe, "nie obroniliście miasta na queście - zamobić". Wystarczy minimum wysiłku żeby żadna siła nie obroniła miasta i nie trzeba do tego admina ani skryptera. Dowolny scenarzysta może Ci zrobić chociażby w Minoc, bo z tym miastem mi się kojarzysz, taki szit że i w tydzień nie odbijesz nieważne ilu byś zebrał kolegów ;)
(18:42:51) Dhagt: asylum
(18:42:53) Dhagt: gral w ogole w uo?

Maelui

to nie taki głupi pomysł Tin...

Ari

pod warunkiem Artow w mobkach ! xD

DzikiHL

Jak 4 lata temu magincję zamobiło nieumarłymi, 24h/7 ktoś tam był i nie szukał w ogóle artów (głównie Herman)
Buccaneer's Den - Ziemie Piratów zapraszają do siebie!
Temat na forum o mieście
#bucc-dm - kanał miasta na ircu
Opis miasta na stronie DM

MojoJojo

Nom Tinek tu masz racje :P Koncze z pisaniem na forum po pijaku ;d
Shard LoA.
Yew + Minoc.

AsYlum

Polecam trzymać się tematu.
<uninitialized object>

Darogan

W Mass questach tez jest fabuła - ale znają ja tylko Ci którzy poważnie się zabawą interesują...

Kazdy atak na miasto - ma swoją fabułe, czy będzie rozwinięta czy nie zalezy od graczy. Jezeli scenarzysta zobaczy ze nikt sie niczym nie interesuje , tylko *grabi* *grabi* *grabi* to po prostu sie podda...

Pamiętam swego czasu jak po jednym z ataków na Yew, przybyłem do niego postacią npc.. i w sumie jedna osoba wtedy sie zainteresowała tym - Parias, za co pózniej dostał masę fabularnych innych questów. Naśladujcie, szukajcie , a nie czekacie i myslicie ze npc sam przyjdzie do was i powie "jestescie wybrancami, musicie ocalic swiat !"

Pozdrawiam ;-)