Wampir

Zaczęty przez CS_Piter, 2011 04 07, 22:12:57

Poprzedni wątek - Następny wątek

Raaban

Z tego co czytałem na waszym forum to takich graczy też zapraszacie.
Gdzie tu konsekwencja w twoich wypowiedziach? Co przeszkadza klimat w koxie i na odwrót? Wszystko można połączyć. A chciałbym mieć radość z gry której poświęcam sporo czasu jeżeli mechanika tego jest kulawa to wole zainteresować się innym wariantem.
Mechanika + klimat tworzy gre. Gdybym chciał sam klimat grałbym w MUD'a albo klon klimatyczny Vallheru.

Thiass

Mechanika jest fajna ale nie jest przegieta, nie oferuje niczego nadzwyczajnego co sprawi z kogolwiek wymiatatora.
Przy wampirze zostaja zawsze jedynie te osoby ktore robia go nie tylko dla koxu ale poprostu lubia ten klimat.

Jak ktos bedzie chcial wiedziec cos dokladnie to prv na ircu  ;)

Widze, ze juz Thiass na lika relognal, to spadamy - by order ;]

Snibril666

Czy jest jakis domek w ktorym wampir moze mieszkac i slonce go nie je?;< Jakas samotnia czy cos?

Maelui

I odrazu widać komu zależy na dobrej zabawie :D:D

Jak ja sie wampilam to nie wiedzialam ze wampir to klasa . Myslałam ze ma tylko białą skorke i  to zajebiste *hszzz!* ^^

Nie ma domkow dla wampirów obecnie ale Aruvin coś tam gadał ze być może będą :)

Felixor

A kiedys wampirowo mialo nawet stawik do lowienia wampirzych rybek :(
"Nie będzie miał nigdy prawdziwych przyjaciół ten, kto nie lęka się robić sobie wrogów."
"Na imię mi "Legion", bo nas jest wielu."

BeLikeBird

Cytat: Maelui w 2011 04 08, 13:03:47
-jak wampiry maja sie do wilkołaków? Mamy pakt o nieagresji
:D Trochę mnie to rozśmieszyło biorąc pod uwagę ilość filmów w których opisana jest walka i ogromna wzajemna nienawiść wampirów i wilkołaków.

DzikiHL

Ani jednego filmu w UO nie widziałem... jak je uruchomić i gdzie jest projektor?
Buccaneer's Den - Ziemie Piratów zapraszają do siebie!
Temat na forum o mieście
#bucc-dm - kanał miasta na ircu
Opis miasta na stronie DM

Tinerot

Z czystym sercem mogę powiedzieć, że Pakt Krwi jest starszy niż dobre 3/4 obecnie grających. W gruncie rzeczy z tych, którzy pierwszy Pakt podpisali nikt aktywnie nie gra. Historia fabularna tych klas jest jedną z niewielu rzeczy, które mnie tu jeszcze cieszą ;)
(18:42:51) Dhagt: asylum
(18:42:53) Dhagt: gral w ogole w uo?

Shem

Cytat: BeLikeBird w 2011 04 08, 20:52:53
Cytat: Maelui w 2011 04 08, 13:03:47
-jak wampiry maja sie do wilkołaków? Mamy pakt o nieagresji
:D Trochę mnie to rozśmieszyło biorąc pod uwagę ilość filmów w których opisana jest walka i ogromna wzajemna nienawiść wampirów i wilkołaków.

No tak.. kolejny "specjalista" od amerykanskich filmow:) Mnie na ten przyklad smiesza wlasnie takie wstawki:) *pozdrawia zza grobu*

BeLikeBird

A da się połączyć wilkołaka z wampirem (czyli pół-wilk-pół-wampir) ?
Zdaje się że w dwóch filmach widziałem takie połączenie  ;D

A skoro mają pakt o nieagresji, to powinno pójść nawet łatwiej.

CS_Piter

chodzi o Underworld? Pamiętam, że to tam stworzono pól-wilka, pół-wampira. Wracając do gry to jeszcze trochę potrwa zanim będę się starać by zostać wampem - trzeba trochę pokoxać zanim przestanie bić mi serce i będę chodzić tylko w nocy;D
Lajf iz brutal...

Maelui

Wolimy Zmierzch..

Edward is the best!

Shem staruszku zipisz jeszcze? ;>

BeLikeBird

Ale w Zmierzchu wampiry nie piły ludzkiej krwi :D Przynajmniej większość...

Ale tak na serio, można posiadać jednocześnie wampiryzm i zmiennokształtność ?

Maelui

hehehehehehehe mialam nadzieje ze to pytanie nie bylo zadawane  "na serio"

Nie, nie można :)

Bonne

yyy eee może i za dużo już wypiłam, a może po prostu się nie znam, ale skoro obecne wampiry wzorują się na zmierzchu to ja wolę być buffy ;)

albo albo Michael J. Fox i grać w kosza ;)

pozdro i dobranoc ;)