Wyglad Forum

Zaczęty przez vorth, 2011 04 17, 09:45:33

Poprzedni wątek - Następny wątek

vorth

Jako totalnie zielony w obsludze forum, jak wlaczyc poprzedni wyglad? Ten jest zaiste najwyzszym stopniem okrucienstwa dla mych oczu.

Karcharot

popieram, opcji równiez nie znalazłem.
Phoenix
CytatNie badz taki cwany obrazasz moja osobowosc
Phoenix
CytatJestes ignorantem to ty lepiej spojz na to co piszesz ja przynajmniej potrafie sie przyznac do tego ze nie mam racji.
:D :D :D

Raaban

A ja nie znalazłem opcji dla ostatnich wiadomości :X

Havv0c

Również podłączam się z pytaniem, jak zmienić skina forum
Never Give Up.

Ghg

Co sie stalo ze starymi layoutami forum oraz czy mozna je przywrocic? Dziekuje z gory za odpowiedz.
Ostatnie słowa Woltera brzmiały : "To nie najlepszy czas, na robienie sobie wrogów". Tak odpowiedział na pytanie księdza, czy ten wyrzeka się diabła.

promuje wegetarianizm w krajach trzeciego swiata.

kwiatek

podbijam, to jest mega nieczytelne i nie ładne :[

Maelui

ja tez ;/// no kurde tamto bylo dobre

Sadi666

To mi jakoś "przycina", jak chcę przeczytać kolejne posty. Zarówno scrollem jak i paskiem bocznym.

MojoJojo

W nocy Pali Oczy  8)
"Daj człowiekowi rybę , a będzie najedzony jeden dzień.
Daj człowiekowi wędkę , a będzie najedzony latami.
Daj człowiekowi religię , a umrze z głodu modląc się o rybę."
Cytat: Raaban w 2013 04 09, 10:31:47
Shard LoA.
Yew + Minoc.

Snibril666

Przyzwyczaicie sie, jak wchodzila poprzednia wersja to tez byl wielki placz jak mozna wrocic do ostatniej, a teraz mysle, ze nawet nikt nie pamieta tej starej. Calm down and smaruj dzemorem.

Ari

Asyl pewnie sie napracowales itp ale niestety to forum jest conajmniej straszne i razi. Stare bylo dobre i klimatyczne.

Fozomat

Wydziwiacie, w starym jak dałem pokaż nie przeczytane to pokazywał wszystkie, a tutaj mogę sprawdzać działami co według mnie jest dobre, co do kolorów przyzwyczaicie się, mnie jakoś nie razi, nic nie ścina.

^MK

Marudzicie. Chwilka i się przyzwyczaicie, zapomnicie o starym 0_o/

PS: Jest ok!

spocik

Jest ok...

NOT!

Rowniez mi sie nie podoba. Strasznie jaskrawe i troche nieczytelne.