Ostrzeżenia na forum

Zaczęty przez Sadi666, 2011 04 21, 10:34:07

Poprzedni wątek - Następny wątek

Sadi666

Pytanie:
- Jak można się pozbyć procentów-punktów karnych za zachowanie na forum? Czy w ogóle jest jakaś możliwość ich wymazania? Jakieś prace charytatywne? Czy po prostu trzeba się przez jakiś określony czas "przyzwoicie zachowywać" :)?

Propozycja:
- Czy w powodach ostrzeżeń można by chociaż cytować początek posta za który dostaliśmy warna, a został on usunięty przez moderatora? Obecnie dostałem dwa ostrzeżenia i tak dokładnie to nie wiem za co :). Znaczy "za GT" to wiem które, ale "za poziom" już nie. Takie cytowanie usuniętych postów by pomogło :).

drss

Pomogłoby przemyślenie tego co się napisało przed kliknięciem "Wyślij wiadomość"  ;D
dea:
   firewall ? to przegladarka internetowa ?

Groe:
   masz  "meszczyzne" w opisie
Somini:
   no i?

[00:05] <Shadow_of_Death> ale najfajniejsza frakcja
[00:05] <Shadow_of_Death> order

Wol

e tam;D myslenie to wylacza sie po wyjsciu z uczelni:P

Girion

btw, co to jest to "obserwowany" ?

Wol

aru ma na Ciebie oko bo sie mu podobasz;P

Aruv

Girion

Boje się zapytać jakie są kolejne stadia :O

Sadi666

Ja mam 35% w sumie i jestem Obserwowany też. Tomerro jest już Wyciszony :).

Girion

a gdzie sprawdzasz te % ?

Wol

na etykiecie w monopolowym:P

a tak serio w profilu amsz

Girion

Svennson

Aru jak tak dalej pojdzie to zaraz 50% graczy bedzie miala bana na forum:P
Pozatym jest gdzies spis ile i za co dostajemy? czy moze kazdy dostaje w zaleznosci od przypadku, a system jest kolejnym poronionym dzieciem DMa??

Sadi ja dostalem 1 ale za 55% expa :P (ff,spam) -.-

Rozumiem ze tworcy naprawde durnych propozycji tez beda karani? Czy moge zaspamowac z paru kont ten tez dzial :( ?
Cytat: Jasmine
o tyle tutaj testy sa trudne bo jak liki na cos wpadna to same siebie nie udupia. juz niektore dzieci nocy wiedza jak sie mozna slizgac na regulaminie jak gowno po lodowcu.

Aruv

Każda z osób ze statusem obserwowanego ma coś na sumieniu. Sve Ty dostajesz gratisowe stawki, bo po ostatnim banie na forum, flejmowaniu i tekstach jak choćby w poście powyżej kończą się wymówki, dla których Cię tutaj trzymamy. ;)

Badalaman

Aru lubi kox wiec i na forum przeniosl idee koxania skilla do 100% :P