Klimat?

Zaczęty przez sevar, 2011 04 28, 13:01:23

Poprzedni wątek - Następny wątek

Will

Następnym razem jak będziesz chciał szczerych odpowiedzi to zacznij może od mniej pretensjonalnego tonu. Sam zakręciłeś karuzelą, a później się ździwiłeś, że ktoś podszedł i zrobił to samo.
Cytat: LindiJak gracze rpg muszą żyć z pk to niech gracze pvp żyją z rpg.

Karcharot

Sevar.. idz się ogarnij człowieku.

Przychodzisz tutaj, i na wstępie po 24 h jak sam napisałeś, jeździsz po graczu który w ten twoj klimat naprawdę sporo włożył, bo gra tu już sporo lat(i tutaj to że osobiscie Aiona(i wszystkich elfow) nie trawie nie ma nic do rzeczy :D)

Wyobraź sobie, że nie da się grać x lat wyłącznie klimatem. A to co robi Aion też nie jest nieklimatyczne. Znasz jego historie? koncepcje? a moze odgrywa elfa który bada zwyczaje ludzi i żeby lepiej tego doświadczyć zajmuje się też tymi samymi zajęciami co oni ;>

Możliwości sa MILIONY. Na pewno całe DM nie będzie się ustawiało pod Twoje pojęcie klimatu. Przez całe lata istnienia serwera DM wypracowało swój własny kanon ras, i nie musi się on zgadzać z każdą książką. Na pewno tez sporo jest czerpania z Tolkiena, a jak wiadomo u niego zawodem dośc popularnym wśród elfów było kowalstwo. Jak już gofer podsunął, zakłądamy że rudą nie srali, więc musieli ją pozyskiwać sami. No ale jako że klasyki nie znasz, nie będę tego tłumaczył.

TK nie zaprasza.
Pozdrawiam.
Phoenix
CytatNie badz taki cwany obrazasz moja osobowosc
Phoenix
CytatJestes ignorantem to ty lepiej spojz na to co piszesz ja przynajmniej potrafie sie przyznac do tego ze nie mam racji.
:D :D :D

Girion

Ja mam prosty sposób na postacie które zachowują się nie klimatycznie - ignore.

DzikiHL

Karcharot, chyba za późno na opieprzanie ludzi. Zrobiło to już wielu przed Tobą w tym temacie. Ekipa się wypowiedziała i przekonała autora, z resztą słusznie, do dalszej gry i poznawania lepszych stron DM.

Myślę że można w spokoju zamknąć ten temat skoro autor tematu sam uznał go za zakończony.

A skoro "TK nie zaprasza" to ja dodam do siebie: Buccaner's Den - Ziemia piratów zaprasza...
Buccaneer's Den - Ziemie Piratów zapraszają do siebie!
Temat na forum o mieście
#bucc-dm - kanał miasta na ircu
Opis miasta na stronie DM

Raaban

I elfowie też zapraszają ;)

Girion

mroczne elfy też zapraszają :)

Papa Smerf

Smerfy też nie zapraszają. Mamy nadkomplet w grzybowiosce.
"Feel the burn of the mists. Master them. They will devour your enemies"

Soszek

"Knowledge demands sacrifice."