nowe bronie - zart

Zaczęty przez Abelson, 2011 05 23, 15:29:35

Poprzedni wątek - Następny wątek

Abelson

Nie sadzicie ze to troche zabawne ??

Proponowane przeze mnie wczesniej ( w temacie nowe tajniki ) ... bronie zostaly wprowadzone dla bma .
Wszystko ok fajnie ..bm duzo nie ma ..no ale ludzie ....

Grafika typowej broni dla wojownika ..wytwarzanej z rudy ( drewniana to jakis zart ) zostaje potraktowana z buta :/

nie widzialem jeszcze maczety ale to zapewne druga proponowana przezemnie bron wojownika :/

czekam na wasze opinie :/

Bazyli

nie wszystko musi byc dla Twojej postaci. nie mam bm'a a uwazam ze to fajnie ze weszly jakies nowe grafiki
CytatQuot capita, tot sensus...

Sadi666

Cytując: "Nie przesadzajcie. Od dawna mieli wprowadzić bronie dla BMa. Nie przyszło Wam do głowy, że to Wy się im wcieliscie z tymi grafikami, a nie oni wam podmienili?"

Już dawno inne bojówki powinny mieć swoje odpowiedniki broni dla BMa, tak samo jak szpony 2 pola. Skoro już sobie wymyślili, że bojówki są identyczne, tylko z innymi grafikami, to właśnie teraz to nadrabiają. Ja się bardzo cieszę z nowych grafik i czekam, aż ktoś wydropi tajniki na Księżycowe Ostrza i Maczetę :).

Raaban

Thumb mimo mojej sympatii do twojej osoby, rzeknę abyś spuścił z tonu. Ja jak posiadacz BM'a dziękuje Sulowi za wprowadzenie. Ty masz wachlarz wielu broni, a BM miał Lage z Ostrzami, wymienną na Pudao.

Weź też pod uwagę że nikt Ci nie napisał. Oks Thumb wejdze na 100%. Weszło, ale w innej formie. Może i będą inne niedługo więc na razie nie ma co sie denerwowac.

Sul

Cytat: Thumb w 2011 05 23, 15:29:35
Nie sadzicie ze to troche zabawne ??

Proponowane przeze mnie wczesniej ( w temacie nowe tajniki ) ... bronie zostaly wprowadzone dla bma .
Wszystko ok fajnie ..bm duzo nie ma ..no ale ludzie jaja sobie robicie ?

Grafika typowej broni dla wojownika ..wytwarzanej z rudy ( drewniana to jakis zart ) zostaje potraktowana z buta :/

nie widzialem jeszcze maczety ale to zapewne druga proponowana przezemnie bron wojownika :/

czekam na wasze opinie :/

Muszę cię dziecko rozczarować ale żadna z grafik, które wyszperałeś nie została użyta u bma. Poza tym wszystkie grafiki już dawno temu wygrzebał i opisał Ghg, więc też nie rozumiem dlaczego zawłaszczasz sobie prawo do tego, gdzie grafiki zostaną użyte.

Przed następnym takim postem sugeruję ci abyś się przespacerował.

E: faktycznie w swoim temacie umieściłeś grafikę, która poszła pod Saif, tego nie wiedziałem bo tematu nie przeglądałem wcześniej, cała reszta zostaje aktualna.

Abelson

Panowie ..absolutnie nie chodzi mi tu o to czy moja propozycja zostala wykorzystana czy nie ...
Rozumiem ze juz wczensiej mogly byc planowane takie zmiany .
Takze luz..

Chodzi mi tylko o te ,ze chociazby ten saif ..ni w zab nie pasuje pod drewniana bron dla maga :/
Ot co.
Na moje oko powinna byc podpieta pod miecze i robiona z rudy . ( Nie mam mieczy ) .Silny wojownik powinien to nosic ...

Dla bma mozna bylo wyszperac kilka nowych grafik "elfickich sztyletow " ...ktore elegancko by do niego pasowaly..

E: Karch..spoko spoko..Panie stolarzu ;)

Karcharot

dostales uzasadnienie w poscie w którym opisano zmiane.

bedzie z drewna bo łatwiej to balansowac i bedzie sprawiedliwiej.
Phoenix
CytatNie badz taki cwany obrazasz moja osobowosc
Phoenix
CytatJestes ignorantem to ty lepiej spojz na to co piszesz ja przynajmniej potrafie sie przyznac do tego ze nie mam racji.
:D :D :D

Ari

a wg mnie to bardzo fajna smaczna zmiana ;) oby takich jak najwiecej. To sa zmiany ktore wlasnie rozwijaja ten szard i tworza go ciekawszym, przesadzasz Karch.

Karcharot

ale z czym przesadzam?:D
mi się zmiana podoba(no dobra.. moze nie do konca, ale z zupelnie innych przyczyn :D)
Phoenix
CytatNie badz taki cwany obrazasz moja osobowosc
Phoenix
CytatJestes ignorantem to ty lepiej spojz na to co piszesz ja przynajmniej potrafie sie przyznac do tego ze nie mam racji.
:D :D :D