cudowne rozmnożenie

Zaczęty przez Jackas, 2011 05 31, 03:06:29

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jackas

Podczas rozbrojenia v2 zdaża mi się kopiowanie broni, tarcz i rekawic (tak jak na obrazku). Chciałbym się dowiedzieć czy tylko ja tak mam?

Zathaniel

Czy po podniesieniu każdej tarczy (po kolei) nadal masz 3 czy tylko 2? Stawiam na bug wyświetlania związany z opcjami ExEvent Drag/Drop w EasyUO.
Cytat: Raaban w 2011 10 04, 18:06:16
Aion no i teraz wyszedłeś na idiote w sumie jak zawsze.

Tinerot

Jeśli item nie kopiuje się fizycznie (nie ma nagle dwóch fizycznych, używalnych tarcz z tytanium): zabij swojego skryptera easyuo albo każ mu się nauczyć skryptować.
Jeśli item kopiuje się fizycznie (w co trudno byłoby mi uwierzyć): napisz, przyjrzymy się.
(18:42:51) Dhagt: asylum
(18:42:53) Dhagt: gral w ogole w uo?

Rudus

Tekst zanurz kotwice rzadzi :D

A co do tematu - mi tez sie to kiedys zdarzylo ale nie przy okazji rozbrojenia. Zwykle jest tak ze jeden z przedmiotow znika albo jest nie do uzycia i znika po relogu. (przynajmniej u mnie tak bylo)
Ethanoll o ocllo
Cytathrabstwem jest od kurnika po brzozowy zagajnik, księstwem od sterty gnojówki po grządki z warzywami, a latyfundia od stodoły do jeziorka są dziedziną jego lordowskiej mości.(...)

DzikiHL

Jest to częsty błąd Razor'a wynikający z kolejkowania itemów i lagu lub zapisu stanu serwera. Taki item widoczny jest w plecaku jednak nie da się go podnieść ani nawet przesunąć. Po zalogowaniu ponownym item ten znika.
Jeśli zatem używasz razora to to też może być jego wina. (lub tak jak powiedzieli poprzednicy...
Z resztą gdybyś nagle skopiował item jakiś to w kilka sekund pojawia się obok Ciebie patrol GMów i krzyczy, krzyczy)
Buccaneer's Den - Ziemie Piratów zapraszają do siebie!
Temat na forum o mieście
#bucc-dm - kanał miasta na ircu
Opis miasta na stronie DM

spocik

Na pewno bug client-side. Da sie tak "skopiowac" item odpowiednim bindem w razorze.

AsYlum

Już to zgłaszałeś ze 3 razy. Nie wiem po co zakładasz temat skoro doskonale wiesz, że techniczni zostali poinformowani.
<uninitialized object>

mae

Zeby dowiedziala sie publika ;)

Jackas

Co prawda kopiujące się przedmioty  znikają po jakimś czasie poza dwoma wyjątkami o których pamiętam. Raz po wyrmie miałem skopiowane 4 pary rękawic i raz na chorążym skopiował mi się pawęż. Jeżeli tak sie dzieje to szansa jest jak 1:100 tak mniej więcej.

AsY!um, chciałem sie tylko dowiedzieć czy tylko ja tak mam, jaka jest przyczyna: easy uo, razor bądź client. I czy jest sposób uniknięcia tego irytującego bledu, do czasu aż nasza :* kochana ekipa tego nie naprawi.

Szmaglomea

Spotykalem sie z podobnymi zjawiskami, ktore owocowaly - tylko obrazem bez fizycznych wlasciwosci przedmiotu oraz bledem pt. "You're already holding an item" przy pustej lapce.
Problem wystepuje napewno takze przy Easy Uo