limity statow 75/75/75

Zaczęty przez zethaiks, 2011 06 01, 09:46:19

Poprzedni wątek - Następny wątek

zethaiks

Witam. Jak wiadomo podobno sa limity ... i sa rozne wersje - podobno przy 75 stata jest max na pvp i wiecej nie gra roli...
Przy magu - czy 75 inta czy 90 inta corpy wsadza sie takie same
Przy woju - czy 75 sily czy 90 sily ? hity wsadza sie takie same ? bo wszyscy mowia ze u woja jest inaczej i ze tylko u maga jest limit na inta w pvp...

Prosilbym jakiegos gm'a o wypowiedzenie sie w tej kwestii.

Sul

Wystarczy się wysilić i przejrzeć ostatnio wprowadzone lub przeszukać forum.

zethaiks

pytam bo ostatnimi czasy chodza 2 wersje i jedni nie widza roznicy inni widza roznice. jedni ze tylko cios tarcza ma ograniczenia inni ze wszystko. A szukac cale forum ciezko ;) dlatego pytam bo sadze ze nie tylko ja chce wiedziec ...

Spider

Mag ma limit. Woj ma limit. Woj ma + x % dmg od 90 str (kiedyś z testów wychodziło 10-15 %, ale pewny nie jestem).

zethaiks

na irc jedna osoba twierdzi ze rozmawiala z tinem - nie tylko od 90 jest wiecej tylko 75-80-85-90 ze im wiecej sily tym wieksze hity nie tylko przy 90 ... dlatego wlasnie pytanie do gm'ow skrypterow jak to wyglada tak naprawde bo jest kilka wersji

Sul

Wszystko co chcieliśmy przekazać jest w odpowiednim dziale, resztę możecie sprawdzać sami w testach a jak się wam nie chce to możecie snuć różne teorie i się nimi dzielić :)

zethaiks

ehh dobra widze ze nie ma sensu zadawac pytan bo zawsze poszukaj sprawdz sam itp to po co ten dzial w takim razie ?
do zamkniecia skoro tak ciezko odpisac normalnie. moze ktos inny zada to pytanie to dostanie odpowiedz bo wszelkie moje pytania czy zglaszania bledow sa olewane.
prosze o zamkniecie tematu

Sul

Myślę, że nie słusznie czujesz się wyróżniony. Dział ten jest od zadawania pytań ale nie rozumiem dlaczego ktoś ma marnować swój czas na sprawdzanie gdy ty nie chcesz poświęcić swojego na przejrzenie odpowiedniego działu.

Abelson

Cytat: Sul w 2011 06 01, 11:14:36
Myślę, że nie słusznie czujesz się wyróżniony. Dział ten jest od zadawania pytań ale nie rozumiem dlaczego ktoś ma marnować swój czas na sprawdzanie gdy ty nie chcesz poświęcić swojego na przejrzenie odpowiedniego działu.

sorry ze sie wtracam ...ale piszesz o marnowaniu czasu ..a to Twoj 3 post tutaj ...

Nie szybciej by wyszlo jakbys napisal tak/nie ?

Sul

Nie, musicie się nauczyć samodzielności.

^_^

Mhm. To ja proponuje Sul aby takie informacje były zebrane w jedno miejsce. Bo przeszukiwanie kilku, czasem kilkunastu stron żeby znaleźć ową informację jest upierdliwe. A tak, odpowiedni dział, najlepiej pogrupowany tematycznie mógłby powstać i skończyły by się takie pytania.

Robinton

Bardzo dobry pomysł. ^_^ możesz wziąć i zająć się porządkowaniem tematu "ostatnio w prowadzone" wg. własnego uznania.

Wszyscy będą zadowoleni.

Ari

ten statcap to porazka i to całe rozwiązanie 75 ... tyle odemnie ;-)

zethaiks

Ari no podobno Tin mowil ze woj ma wiekszy dmg z kazdymi punktami (jak to sul mowi to tylko nasze teorie) jednak wol zapewnia ze tin tak mowil wiec nie ma zadnego statcapu na 75
na forum niestety nie moge nic znalezc na tem temat

Ari

str 90  , + 5 dmg straszny bost + 1 hp co 1 str

dex powyzej 75 = niewypał