Pytanie o pracę nad serwerem

Zaczęty przez BeLikeBird, 2011 06 07, 21:52:20

Poprzedni wątek - Następny wątek

BeLikeBird

Mam objawy typowe dla odwyku od ultimy:
- trzęsą mi się ręce
- mam ślinotok
- jestem agresywny w stosunku do bliskich osób
- rzucam akcesoriami z biurka w przeciwległą ścianę
- ruszam bez przerwy nogami
- pocę się na całym ciele
- nie byłem dziś w szkole
- nie jadłem, ani nie byłem w toalecie od 12 godzin, ciągle odświeżając stronę główną

OK, to był taki żarcik ;-)

W związku z tym chciałbym się zapytać jak idą prace nad włączeniem serwera?
Jest jak na razie 2 godzinne opóźnienie.

AsYlum

Polecam persen forte 2-4 kapsułek co 4 godziny lub jakiś aviomarin. Dodatkowo zaparzyć sobie melisę. Klasyczny syndrom odstawienia.
<uninitialized object>

zethaiks

informacja z glownej

Aktualizacja 2011-06-07 21:52: Niestety jestem zmuszony przedłużyć down serwera do jutrzejszego wieczora. Planowana godzina startu to okolice 23:00. Z uwagi na konieczność wyjazdu służbowego nie mogę dziś, ani jutro od rana, dokończyć aktualizacji serwera. Niestety też nie mamy tutaj nikogo, kto mógłby tą operację przeprowadzić za mnie. – AsYlum-

BeLikeBird

Haha, news napisany dokładnie w tej samej minucie co mój temat ;)

Prorokpl

Czyli dokładnie jak napisałem na Ircu o 20:40 "coś czuję, że serwer nie wstanie do jutra"

AsYlum

Cytat: Prorokpl w 2011 06 07, 22:19:48
Czyli dokładnie jak napisałem na Ircu o 20:40 "coś czuję, że serwer nie wstanie do jutra"

Wytypuj może 6 z 49 liczb :)
<uninitialized object>

Sadi666

Asyl, a co robisz? Co poprawiasz? Zdradź nam chociaż część :D.

AsYlum

Aktualizuje system operacyjny i testuje kilka skryptów do automatyzacji. Przy okazji pewnie jakieś skrypty POLa, ale to raczej wewnętrzne sprawy, nie mające wpływu na mechanikę czy świat.
<uninitialized object>

zethaiks

a nie ma szans zeby jakos wstal ? a jak wrocisz to dokonczysz :D

AsYlum

Cytat: zethaiks w 2011 06 08, 00:01:50
a nie ma szans zeby jakos wstal ? a jak wrocisz to dokonczysz :D

Gdyby istniała taka szansa to pewnie bym ją wykorzystał. Niestety nie ma takiej możliwości.
<uninitialized object>

fOOdini

Przez cały wczorajszy dzień w miejscu tego tematu była jedynie próżnia. Całe szczęście w końcu się pojawił na swoim miejscu i nie odczuwam już takiego drażniącego dyskomfortu, jak wcześniej.

spocik

Jak dobrze, ze zaczalem juz prace... :D

Ragnall

AsYlum: Daruj sobie stawianie serwera o 23 i poświęć ten czas na odpoczynek. Inaczej nam uschniesz :<
Zamrożony.