Poszukiwana pomoc w uporządkowaniu forum

Zaczęty przez AsYlum, 2011 06 19, 15:23:16

Poprzedni wątek - Następny wątek

AsYlum

Poszukiwany gracz lub grupa graczy, chętna do pomocy na forum. Celem jest:

- stworzenie podforum z instrukcjami/pomocnymi wiadomościami. Rozpoczynając od instalacji, a kończąc na obsłudze pola cebuli, czy słupka parkingowego dla lamy ;)

Osoby chętne (o ile jakieś się znajdą) zgłaszają swoją gotowość do pracy w tym temacie.
<uninitialized object>

Darogan

spocik

Czy pomoc w ramach pisania poradnikow ogolnych/dotyczacych gry okreslona klasa/zarobkowych itd bedzie mile widziana?

Nie widzialem dotychczas takich inicjatyw, a wydaje mi sie, ze warto by bylo podzielic sie swoimi doswiadczeniami i pogladami na rozne sprawy.

AsYlum

Cytat: spot w 2011 06 19, 16:03:18
Czy pomoc w ramach pisania poradnikow ogolnych/dotyczacych gry okreslona klasa/zarobkowych itd bedzie mile widziana?

Nie widzialem dotychczas takich inicjatyw, a wydaje mi sie, ze warto by bylo podzielic sie swoimi doswiadczeniami i pogladami na rozne sprawy.

Też może być ;)
<uninitialized object>

Lindi

Ja mogę pomóc opisać rolkę, gotowanie i to o  czym mam pojęcie :P [dużo tego nie ma no ale cóż..]
"Dobry elf, to martwy elf" -Marszałek Milan Raupenneck

"-To nie gracz ma latać za GMem... To GM ma sprawić żeby gracze nie chcieli koxac/lać się po mordach a zechcieli pobawić się w klimat." Thiass

DzikiHL

Asylum a co z grupą do spraw update'u strony DM pod wezwaniem św. Aruvina ?
Project lost?
Buccaneer's Den - Ziemie Piratów zapraszają do siebie!
Temat na forum o mieście
#bucc-dm - kanał miasta na ircu
Opis miasta na stronie DM

AsYlum

Cytat: DzikiHL w 2011 06 19, 19:09:49
Asylum a co z grupą do spraw update'u strony DM pod wezwaniem św. Aruvina ?
Project lost?

No jest, a piszecie coś? Jakoś nie widzę specjalnej aktywności. To wolontariat więc nie będę wymagał realizacji planu 5-letniego :)
<uninitialized object>

DzikiHL

Ja piszę aktualnie o "Ocenie rewitalizacji miasta w procesie transformacji na przykładzie Rudy Śląskiej".

Liczyłem w sumie na odpowiedz ekipy w stylu choćby "ok macie wolną rękę, piszcie a ja to tam wsadzę". Jest tam kilka kwestii nierozwiązanych które z resztą blokują nas w pracy.
Buccaneer's Den - Ziemie Piratów zapraszają do siebie!
Temat na forum o mieście
#bucc-dm - kanał miasta na ircu
Opis miasta na stronie DM

Jackas

Za pamiatkowa zapalniczke pomoge! Nawet wiem od czego zaczne. Mechanika czarow, reagenty, koszt many itp.

GOB

tez chetnie napisze co wiem

moge opisac barda, zmienno, trapke, zatruwanie i ogolnie pierdoly dotyczace pvm
bleeee

Maelui

chetnie uzupelnie dostepne wiadomosci o immortha :)