jak utkac dywan

Zaczęty przez zolta, 2011 07 12, 17:46:43

Poprzedni wątek - Następny wątek

zolta

no wlasnie..

po wielu trudach i znojach dowiedzialem sie ze musze miec w plecaku welne i dratwem nie tak jak w opisie na stronie sama dratwe.... do tego druty i....

i cholera wie co jeszcze...

klikniecie na same druty wywoluje komunikat potrzebie wskazania naroznika ale po wskazaniu wyskakuje komunikat ze to nie istnieje.

po klikaniu na krosno wyskakuje menu tkactwa z dywanami i gobelinami ale tu znow kutas bo powybaniu wzoru i dowolnego elementu, nawet zaczynajac od lewego na gorze znow komunikat, tym razem anulowano

jest jakas instrukcja do tego ?

i czemu welny nie moge przerobic na tkanine ?

IN STEEL WE TRUST

Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
[/i

Lindi

a wełnę masz surową czy nawiniętą?
"Dobry elf, to martwy elf" -Marszałek Milan Raupenneck

"-To nie gracz ma latać za GMem... To GM ma sprawić żeby gracze nie chcieli koxac/lać się po mordach a zechcieli pobawić się w klimat." Thiass

zolta

nawinieta, no jak surowa :D

IN STEEL WE TRUST

Should ever be forgot...
[/i

Lindi

Przed zmianami jak miałam tkactwo jakiś czas to było tak:
w plecaku " dratwa, wełna i  druty
klikamy na krosno.. pokazuje sie menu. wybieramy co chcemy .. czekamy i mamy kawałek w plecaku.
Potem się rozkładało na ziemi [równej] i używało drutów do zszycia.
Nie wiem czy coś się zmieniło przy łączeniu skilli.

"-To nie gracz ma latać za GMem... To GM ma sprawić żeby gracze nie chcieli koxac/lać się po mordach a zechcieli pobawić się w klimat." Thiass

zolta

ale to miala byc nawinieta czy surowa ?

IN STEEL WE TRUST

Should ever be forgot...
[/i

Lindi

nawinieta z tego co pamiętam

Bazyli

dokladnie jak mowi lindi
CytatQuot capita, tot sensus...

Zywol

jak robiliśmy dywany do mojego zamku, to był największy hardkor jaki przez te wszystkie lata na dm spotkałem. produkcja tego typu przedmiotów jest bardzo zawiła i to pokazało mi dopiero jakie możliwości są dostępne na naszym serwerze ;) nigdy nie miałem styczności z takimi "plebsiarskimi" zawodami i mile się zaskoczyłem jak urozmaicony jest ten świat.
nawinięta wełna, dratwa no i druty to produkty które są potrzebne. Powodzenia w zabawie ;)
"Jeśli wierny jest na prawdę wierny swemu bogowi to załatwi sobie asyl w mieście gdzie świątynia stoi lub będzie żył na wygnaniu, prześladowany."

Logika DM'a ;)

Bonne