Magiczne grzyby

Zaczęty przez Felixor, 2011 07 18, 12:32:12

Poprzedni wątek - Następny wątek

Felixor

Pytanie i propozycja przy okazji:

Czy magiczne grzyby dzialaja na jakies przywolance? Jezeli nie to proponuje wprowadzic dzialanie takie samo jak na mounty (dodatkowo po grzybie zwiekszyc czas istnienia mooba). Jezeli dzialaja na jakies przywolance to proponuje aby dzialalo na wszystkie bo na lisa nie dziala :(
"Nie będzie miał nigdy prawdziwych przyjaciół ten, kto nie lęka się robić sobie wrogów."
"Na imię mi "Legion", bo nas jest wielu."

DragoN

Z tego co mi wiadomo to na szyszkę działa ( ale nie dam sobie za to nic uciąć )

I podłączę się pod temat.
Jakiego blessa daje grzyb ?
Cytat: Mekmar w 2010 11 30, 14:39:41
Cytat: Lindi w 2010 11 30, 13:19:47
Dziewczyną się zajmij a nie UO :<
Dziewczyna nie order, nie ucieknie.

Bazyli

grzyb nie daje blessa... dziala jak eos.

na smoka nie dziala.

ja proponuje zeby grzyb dodatkowo przedluzal czas powolania przywolanca...
CytatQuot capita, tot sensus...

DragoN

CytatMagiczny grzyb
Zamiast zwracać jedynie manę, całkowicie odświeża naszego pupila, dodatkowo błogosławiąc go.

http://dm-uo.pl/forum/index.php/topic,462.msg327166.html#msg327166

;) innych zmian w tym kierunku nie widziałem później.
Cytat: Mekmar w 2010 11 30, 14:39:41
Cytat: Lindi w 2010 11 30, 13:19:47
Dziewczyną się zajmij a nie UO :<
Dziewczyna nie order, nie ucieknie.

Zywol

z tego co pamiętam to na dzień dzisiejszy jest 5 minutowe  ograniczenie czasowe na czarowanie najsilniejszych mobkow? wiec nie widzę sensu tej zmiany :)
zanim odmani ci się mob możesz dać nowego.
"Jeśli wierny jest na prawdę wierny swemu bogowi to załatwi sobie asyl w mieście gdzie świątynia stoi lub będzie żył na wygnaniu, prześladowany."

Logika DM'a ;)

Herogalt

Witam, nie chcialem zakladac nowego watku wiec podepne sie do tego... ;]
Tematem nawet pasuje do mojego pytania, a mianowicie jak oduczyc sie skilla ? Gdzies czytalem ze trzeba jakies grzybki miec ale nie moge sobie przypomniec gdzie to czytalem... na forum tez nic podobnego nie moge znalezc. Prosze o wyrozumialosc i z gory dziekuje za odpowiedz :)

DzikiHL

Nazywają się "grzybki" i można je kupić głównie u graczy lub u NPC zielarza w każdym mieście ale drożej.
Każde 10 grzybków daje Ci -1% do skilla.
Bierzesz je do plecaka i w celu zapomnienia skilla w okienku Umiejętności naciskasz na 3 przycisk po prawej przy nazwie skilla. Wpisujesz tam wartość chyba do jakiej chcesz zapomnieć i on jedzie sobie. Dla pewności miej odliczoną ilość grzybków aby nie zapomnieć za dużo
Buccaneer's Den - Ziemie Piratów zapraszają do siebie!
Temat na forum o mieście
#bucc-dm - kanał miasta na ircu
Opis miasta na stronie DM

Jackob

mae

Z tego, co pamietam, to marnego. O ile sie nie myle, nie daje tez w ogole prota.