historia postaci [Techniczne]

Zaczęty przez Havv0c, 2011 08 07, 19:37:58

Poprzedni wątek - Następny wątek

Havv0c

Czy ktoś ma może pomysł dlaczego co jakiś czas obcina mi którąś linijke z któregoś (lub z kilku, ale zawsze po jednej linicje) okienka do którego wpisuje się historię postaci? Chodzi mi o tą długą historię, którą sie w 5 częściach wpisuje. Jak uzupełnię linijkę to kilka dni jest spoko a potem nagle znika :/
Never Give Up.

Soszek

"Knowledge demands sacrifice."

Lindi

To chyba nie znaki. Mi też od jakiegoś czasu to przeszkadza w czytaniu kart postaci :/
"Dobry elf, to martwy elf" -Marszałek Milan Raupenneck

"-To nie gracz ma latać za GMem... To GM ma sprawić żeby gracze nie chcieli koxac/lać się po mordach a zechcieli pobawić się w klimat." Thiass

Death Freak

Ja mam tak od dawna, tylko nie jestem pewien czy usuwane jest to na stałe czy serwera czy tylko jest niewyświetlane przez clienta, jeśli tak sugerowałbym że to winna motywu (UOdesctop)
"Kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem"

Havv0c

Znaków polskich na milion procent nie ma w ani jednym słowie. Poza tym dziwnym trafem usuwana jest zawsze ta sama w kolejności linijka w danym okienku (np z trzech okienek znika druga linijka). A jeśli chodzi o uo desktop, czy nawet DM desktop z którego korzystam - odkąd pamiętam nigdy takiego problemu nie miałem. Wystąpił niedawno po małych zmianach w historii postaci
Never Give Up.

Gonz0rr

A miałeś zatwierdzoną rasę?