Aktywacja konta do gry.

Zaczęty przez agent2214, 2011 08 07, 02:06:06

Poprzedni wątek - Następny wątek

agent2214

Witam serdecznie. Dwa dni temu wysłałem prośbę o rejestrację w celu chęci dołączenia do Waszego grona. Nie przyszła żadna informacja na pocztę o rejestracji. Chciałbym się spytać czy jest możliwość przyspieszenia założenia konta. Bardzo chciałbym zacząć jak najszybciej grę z Wami.
Myślę czy nie napisać jeszcze na podania@dm-uo.pl.

Proszę o porady ile średnio należy czekać na odpowiedz, czy też co trzeba zrobić aby ten proces przyspieszyć.

Agraeld

mwojok88

max 7 dni roboczych sie czeka ale zazwyczaj odpowiedz przychodzi wczesniej

drss

Gdzie się spieszysz? Ciesz się ostatnimi dniami wolności...
dea:
   firewall ? to przegladarka internetowa ?

Groe:
   masz  "meszczyzne" w opisie
Somini:
   no i?

[00:05] <Shadow_of_Death> ale najfajniejsza frakcja
[00:05] <Shadow_of_Death> order

agent2214

No nic, niestety odrzucono moją prośbę o rejestrację.

mwojok88

Sproboj jeszcze raz popraw bledy itp

Neron

EDITED BY ADMIN: Tak na pewno nie pomożesz.
Ave LoA ! Padłeś ? Powstań !

Agraeld

Neron bez urazy, ale ktoś popełnił błąd akceptując Twoje podanie.
Jeżeli założyciel tematu jest ambitny i spróbuje jeszcze raz, to pewnie sie postara i dostanie to konto ;)

Hexin

jestem w trakcie montowania filmiku promującego Nasz serwer i ogolnie Ultimę, ale widze, że to bez sensu jak 90% nowych zostanie odrzuconych, bo nie napisali historyjki wartej pulitzera. I tak mało kto klimaci na serwerze, a gospodarka utrzymuje się z tych mniej klimatycznych, wiec po co takie zabiegi? Lepiej dajcie jakis test IQ i wpuszczajcie od jakiegos tam poziomu a nie takie brednie.

Ari

W pelni popieram przedmowce. Jestem w szoku .... odrzucanie podan tym bardziej w sytuacji jakiej mamy czyli - malego online , braku zmian itp. Naprawde dawniej nie odrzucalo sie podan prawie wcale a weryfikowala gracza poznij na podstawie jego gry czyli jak w jakis razacy sposob uprzykszal gre nie gral wedle regulaminu lub jego klimat byl faktycznie na poziomie 0 to sie banowalo i dzikowalo. Ostatnio obserwuje i osoby prosza sie doslownie o podania staraja sie uzyskac informacji na kanale gt czy wlasnie na forum i jestem naprawde zdziwiony ze podania sie odrzuca.  Sa to osoby z innych szardow i tez wlasnie nowi gracze.

Postawilismy ostatnio na klymat i co mamy ? z 120 online 30 ;p Warto by sie zastanowic dlaczego.

Osoba slabo piszaca podanie moze byc rownie dobrze w przyszlosci cennym graczem czy skrypterem nie kazdy ma dar do pisania cudow czy nie popelniania bledow.

Neron

Cytat: zxc w 2011 08 07, 15:37:22
Neron bez urazy, ale ktoś popełnił błąd akceptując Twoje podanie.
Jeżeli założyciel tematu jest ambitny i spróbuje jeszcze raz, to pewnie sie postara i dostanie to konto ;)

przy takiej sytuacji jaka mamy nawet nie powinien sie starać,  chyba grasz na innym shardzie typie, skoro nie widzisz pewnych rzeczy;]
Ave LoA ! Padłeś ? Powstań !

Ari

No prosze jeszcze bany .... fajnie tak tez napewno nic nikt nie wskora i nie pomorze. Banujac gracza tymbardziej online padnie a z tym graczem online leci z - 6 - 10 osob najmniej gratulacje.

Sakubh

30 online to maksimum wieczorem, polityka zmierza to shutdown'a dmki
Gracze dla serwera czy serwer dla graczy?

Guardian

Cytat: Hexin w 2011 08 07, 15:38:54
jestem w trakcie montowania filmiku promującego Nasz serwer i ogolnie Ultimę, ale widze, że to bez sensu jak 90% nowych zostanie odrzuconych, bo nie napisali historyjki wartej pulitzera. I tak mało kto klimaci na serwerze, a gospodarka utrzymuje się z tych mniej klimatycznych, wiec po co takie zabiegi? Lepiej dajcie jakis test IQ i wpuszczajcie od jakiegos tam poziomu a nie takie brednie.

Test iq? dobre sobie. Chcesz jeszcze wiecej odrzuconych?

Ja bym poszedl raczej w strone zamieszczania kolejnych "perelek" z podan, bo jestem niemal na 100% pewny, ze bys sie zdziwil, co tam ludzie wypisuja.

Agraeld

ludzie są wakacje, nie wszystkim sie chce siedzieć przy kompie a co dopiero przy uo, wrzuccie na luz i dajcie czas sobie do wrzesnia O_O
tak najlepiej nie banujmy nikogo, oczywiscie, makro czy nie makro, a tam.