Wymiarowa kotwica Nekromanty

Zaczęty przez Felixor, 2011 08 11, 19:26:29

Poprzedni wątek - Następny wątek

Felixor

Krotkie pytanie: po co jest ten czar w pvm?

A wlasciwie co daje?:P
"Nie będzie miał nigdy prawdziwych przyjaciół ten, kto nie lęka się robić sobie wrogów."
"Na imię mi "Legion", bo nas jest wielu."

Sadi666

Spowalnia moba. Na szybkich mobkach to lepiej widać jak Krocząca Śmierć, ale na Smokach też się przydaje. Niewiele, bo niewiele, ale zawsze. Optowałem za tym, żeby ten efekt trochę zwiększyć - jednak jak wiemy - zero odzewu :).

mae

Cytat: Sadi666 w 2011 08 11, 19:53:00
jednak jak wiemy - zero odzewu :).
Nie bedzie.

Jedyne, o czym mozemy dyskutowac w tym czarze to cast i koszt many.

Felixor

Ale taki sam efekt jak lucznika spowolnienie?
"Nie będzie miał nigdy prawdziwych przyjaciół ten, kto nie lęka się robić sobie wrogów."

Sadi666

Mae: Dziękuję  ;D.

Fel: Nieee... O wiele słabsze. Łucznik smoka z widocznym efektem spowalnia, Kotwica tak sobie, ale jak mówiłem, zawsze coś :).

mae

Cytat: Sadi666 w 2011 08 11, 21:46:39Łucznik smoka z widocznym efektem spowalnia, Kotwica tak sobie
Lucznik spowalnia smoka tak, ze bez problemu ucieknie przed nim pieszo (sprawdzane, widzialem). Kotwica spowalnia z widocznym efektem.

Bazyli

ja nie widze efektu, ale moze dla tego ze mam przewaznie lagi...

a moze dodac kotwicy ze jesli mob ma ja na sobie to nie moze rzucic specjala z losowym teleportowaniem sie?
CytatQuot capita, tot sensus...

Sadi666

Cytat: Bazyli w 2011 08 12, 03:18:41
ja nie widze efektu, ale moze dla tego ze mam przewaznie lagi...

a moze dodac kotwicy ze jesli mob ma ja na sobie to nie moze rzucic specjala z losowym teleportowaniem sie?

A właśnie, Fel, mob pod wpływem Kotwicy nie może rzucić Rel Por na Ciebie. To co proponuje Bazyli, też jest całkiem sensowne. Chodzi o tego specjala, którego Wyrm używa - tak gwoli ścisłości.

Felixor

No tak ale co daje nam ta blokada rel pora? W czyms komus sie to przydalo?:P

Sadi666

Czasami się przydaje. Jak uciekam przed smokiem z 3% HP, a taki mi daje Rel Por na mnie zza ekranu albo z jego krawędzi = hit = leżę :P. Ew. jak biję coś słabszego, co mogę ustać, to spamuje na niego ściany ognia + Kotwicę, żeby właśnie się nie telepnął na mnie i nie wyszedł z ognia.

Zathaniel

Czy te dwa efekty spowolnienia jakoś się sumują? Nekro ma ten bonus że tankowi nic nie wskoczy na kark a łuk że (o ile to przeżyje) spokojnie odbiegnie.
Cytat: Raaban w 2011 10 04, 18:06:16
Aion no i teraz wyszedłeś na idiote w sumie jak zawsze.