Wierny - cios tarcza

Zaczęty przez Gorgian, 2011 08 13, 07:18:01

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ari

Mekmar on dobrze napisal spierniczyliscie wtedy ten balans i to kompletnie.

Przypuszczam ze ma w tylku twoje obrazanie napisal prawde nic wiecej. Ekipa sie pomylila i nie dała balansu zrobic i testowac graczom pvp tylko nubom na co wskazuje min wasza gra obecna i niedawna. Nieskoxani a co najwazniejsze bez skilla. 

Wol

sila nie jest zablokowana.... dodatkowo jest jeszce bonus od 9x. wiec hmmm mojo uspokoj hormony albo wyjdz na dwor;)

Thiass

Tylko wy bierzcie sobie pod uwage ze jak zrobicie "musisz miec 9/9" bo innaczej na pvp mozesz podawwac reczniki to watpie aby znalazl sie wam jakikolwiek nowy gracz  ;)
Zostana stare dinozaury ktore sa skoxane i online drastycznie zacznie spadac

Widze, ze juz Thiass na lika relognal, to spadamy - by order ;]

Ari

Tu nie chodzi o to wlasnie by tylko koxy mialo prawo bytu sam bym tak w zyciu nie chcial bo nie bylo by z kim walczyc niech maja szanse akurat to jest w porzadku ale niesamowita wlasnie sytuacja wynikajaca z balansu jest to ze nie mozna trafic kogos z 10 dexa lub ostatnio zdejmujac klatwe berkowi machnolem sie 2 razy a chlopak byl bez bojowko ;]

Wolan bonus dmg po 90 od 1-5 przy obecnym leczeniu w biegu maga itd to tez do kitu.

Nikt nie wspomnial ze wojak z mniejszym intem ma większe obrazenie od czarow.

Spider

Przy pisaniu podania zamiast opowiadania powinien być chyba test IQ, bo jak niektórych tu czytam, bo już nie wiem, czy mam leżeć na ziemi ze śmiechu, czy tylko współczuć :)
Nie macie zielonego pojęcia, jak wyglądał system wprowadzania zmian, kto był za to odpowiedzialny, ale płaczecie najgłośniej. Sorry, ale gdyby wam oddali prace nad balansem, to najpierw byście wylali tam morze łez nie mogąc dojść do porozumienia (popierając się argumentem "bo moja racja jest mojsza od twojej!"), a na końcu i tak nic by się nie trzymało kupy.

Ari

Spider g wiesz i w d byles a krzyczysz i oceniasz. Nie mowie o nas tylko o odpowiedzialnej ekipie to nie musza byc gracze jednej frakcji. Kiedys sie zakladalo serwer bralo kilku graczy i jechalo z stworzonymi postaciami - wszystko sie da ale musza byc do tego odpowiedni ludzie.

Tinerot

A ja uważam, że Spider ma rację i cieszę się ze składu tamtej balansowej ekipy graczy, bo jakbym miał współpracować z obecną, to bym po dwóch dniach Was z balansu wyrzucił i zrobił go sam albo (co bardziej prawdopodobne) po prostu to olał. ;)
(18:42:51) Dhagt: asylum
(18:42:53) Dhagt: gral w ogole w uo?

Ari

No to efekt mamy tinek ;)

To najlepiej zrob go sam albo jeszcze lepiej zrob z tym cokolwiek :P

mekmar

Cytat: Ari w 2011 08 14, 08:49:27
Mekmar on dobrze napisal spierniczyliscie wtedy ten balans i to kompletnie.

Przypuszczam ze ma w tylku twoje obrazanie napisal prawde nic wiecej. Ekipa sie pomylila i nie dała balansu zrobic i testowac graczom pvp tylko nubom na co wskazuje min wasza gra obecna i niedawna. Nieskoxani a co najwazniejsze bez skilla.

Niech poprze dowodami. Nie poprze bo nie ma czym, tak jak napisał Tin, nic nie wiesz a najgłośniej krzyczysz.

Ari

dowod ? prosze - obecny balans.

mekmar

:D Czyli sugerujesz mi, że ja jestem odpowiedzialny za fsa i prota maga i za trafianie ? Napisałem w pierwszym poście odpowiedź na to. Dziękuje dobranoc.

Robinton

Zauważyłem, że w każdym temacie odnośnie zmiany w balansie Areis nieustannie nagina prawdę i podaje nieprawdziwe fakty. Począwszy od tego, że celność łucznika jest mniejsza od woja, łucznik wali po 10 maga, mag obrywa po 2x, skoxany mag ma 14x hp, minimalne uniki maga są większe niż 20%, cios tarczą w maga o minimalnych unikach wchodzi w 33% i masa innych.

Po cholerę tacy ludzie mają dostęp do takiego pod forum skoro sieją tylko zamęt i tworzą niejasności, bądź po prostu kłamią w żywe oczy tylko, żeby wyszło na ich.

Gorgian

Mojojojo twierdzi ze mag jest na 5 hitow Areis na 6 hahhahah chyba zesie z konia spadli,
chyba ten mag musial sie leczyc banda nieudacznokow

Ari

ty tam lepiej zajmij sie wypiekami pierniczku albo idz w las pokoxaj bo jak bys nie zauwazyl to mowa jest o "skoxanym magu z skryba "

Gorgian

Jak sam wiesz takiego maga na serwie mamy 1 Robintona to ze on umie grac i jest jednym z lepszych magow na serwie
i chyba ja musze skoxac 90 str ale podejzweam ze raczej tych 80 nie wbije szkoda czasu
a co do wypiekania pieczywa to *cenzura* ci do tego gdzie pracuje i co robie