Rozwoj serwera

Zaczęty przez Felixor, 2011 08 13, 21:22:33

Poprzedni wątek - Następny wątek

Guardian

Cytat: wilq w 2011 08 28, 15:38:09
go one. :)

hahahahah :D You made my day :)

E: Nie pierzcie brudow sobie nawzajemn. Nie ma to sensu.

Thiass

CytatDaltar byl zdania, ze GM nie powinien zajmowac sie grupa, z ktorej pochodzi jako gracz. Daltar byl zdania, ze GM nie powinien w ogole robic czegokolwiek sam w otoczeniu swojej postaci.

I jak najbardziej sie z tym obecnie zgadzam. Bo nie da sie pogodzic GMowania z graniem, jesli ktos jest graczem to nie znajdzie czasu na GMa chyba ze chodzi do gimnazjum  ;)

A to ze kazdy GM i tak robi questy znajomym... nic w tym zlego jesli tyle samo questow robi tez innym ludzikom ktorzy tego chca  :)

Widze, ze juz Thiass na lika relognal, to spadamy - by order ;]

Agraeld

widzę powtórka z rozrywki :]
zamiast jojczeć jedna strona na drugą, ogarnijcie ten server zaczynając właśnie od ekipy - i ich działań itd, gracz to gracz - dostosuje się.
Tak jak mae pisze - wybrać po 1 osobie z grup fabularnych uprawnionych do  "puszczania" globalnych emot i emot nad postaciami itd + wcielanie się w cos - i tyle - tylko żeby była to aktywna osoba i nie mówie tu o dołączeniu do ekipy, a po prostu dać komuś ciut władzy.
Nawet postacią którą gra.

Thazir

Cześć, wróciłem z wakacji, więc wracamy do budowania ;-)
Uprzedzam, że za rok znowu zniknę na 2 miechy ;)
Nie chcę się wypowiadać na tematy powyższe, ale patrząc na pracę wilqa, jestem za jego przywróceniem. Nie interesują mnie animozje, po prostu stwierdzam, że działał bardzo sprawnie. A to kto kogo jak i gdzie, to już niech zostanie prywatną sprawą a nie wywiera wpływ na serwer :P

No i jeszcze
Cytata skąd mamy to wiedzieć jak nie ma ani 1 newsa ?
No ja znowu pomamroczę na temat strony ;( nie podoba mi się nasza wizytówka.

Lindi

A ja sobie wypraszam stwierdzenia że cała ekipa nie siedzi z graczami i nie słucha co oni maja do powiedzenia. Każdy ma szanse sprawdzić wchodząc na nasz kanał irc że ja tam siedzę prawie od rana do wieczora.
"Dobry elf, to martwy elf" -Marszałek Milan Raupenneck

"-To nie gracz ma latać za GMem... To GM ma sprawić żeby gracze nie chcieli koxac/lać się po mordach a zechcieli pobawić się w klimat." Thiass

Hexin

przez tyle lat gry na tym serwerze sądziłem, że te grupy klimatyczne czerpią fun z samego klimatu i same pozostawione sobie beda tez potrafiły dobrze się bawić w swoim gronie. Widze, że jednak liczy się dla Was bardziej Queścik, arcik i ingerencja gma, bo bez niego to juz nie ma zabawy. Smutne.

Wszyscy narzekali na goferowe paragony, ale tak naprawdę dzięki niemu coś się działo masowo na serwerze. Miło wspominam czasy kiedy jako poczatkujacy gracz moglem wyklimacic sobie plaszcz, ktory nosze do dziś i to bez zbytniego sciagania w ircach i włażenia w d. Takich osób brakuje, dlatego wszystkimi łapami i nogami jestem za jego powrotem. Wilq jest obeznany i skoro ma czas i chęć też skorzystałbym z jego pomocy.. no ale ja to ja, a jak widać ekipa ma swoje zdanie :)

PS. moze i ekipanci bawiący się z graczami są, ale przydałoby się coś masowego, dla wszystkich a nie emotkowanie z kumplami po kątach.

Szanuje pracę ekipy i każdego ekipanta z osobna, jednakże osoby które mają za uszami bardzo poważne przekręty, powinny odejść bezpowrotnie albo z długim okresem do reaktywacji. O ile mi wiadomo Gofer za uszami przekrętów nie ma wiec jestem za powrotem kolejnego, wartościowego ekipanta.

Panowie, zastanówcie się bardzo poważnie nad swoim składem, bo jak może na mnie egzekwować regulamin osoba, która sama go nie przestrzega w krytycznych punktach? Kombinatorów trzeba eliminować, wtedy będziecie uczciwi wobec graczy, bo jaki im dajecie obraz siebie, tak oni Was będą szanować.
LoA! I $%@#

mae

Cytat: Avatar w 2011 08 28, 16:57:09
Szanuje pracę ekipy i każdego ekipanta z osobna, jednakże osoby które mają za uszami bardzo poważne przekręty, powinny odejść bezpowrotnie albo z długim okresem do reaktywacji.
Grasz tu juz tyle, ze powinienes zauwazyc, iz sa pewne osoby, ktore pomimo kolejnych zmian adminow nie sa w stanie wrocic do ekipy. Poniewaz nie jest ci wiadomym, kto co ma na sumieniu, powinienes wlasnie po tym byc w stanie poznac, ze mechanizm dziala. Osoby, ktorych praca byla *ehm* *hmm* niezadowalajaca, nie sa ponownie przyjmowane.

Zarzuty bez konkrenych argumentow, ze ktos taki jest wsrod nas, sa po prostu nie na miejscu.

Zywol

jak się ciesze ze Lindi jest od rana do nocy, twa pomoc jest nieoceniona :)

ostatni weekend wakacji i Thazir się pojawia ponownie, dobry znak!
"Jeśli wierny jest na prawdę wierny swemu bogowi to załatwi sobie asyl w mieście gdzie świątynia stoi lub będzie żył na wygnaniu, prześladowany."

Logika DM'a ;)

arvour limbby

tak LINDI I THOROR sa cool ale z tego co wiem Lindi nie ma uprawnien do wiekszosci na DM a szkoda nie wiem jak thoror wiec dajcie im wiecej Wladzy to bedzie cool :)

co do Wilq nadal uwazam ze byl wobec mnie i wiekszosci graczy ok .
Gofer Zlota to byla ekipa:) ehh dawne czasy :) ale i teraz az tak zle nie jest:)

Fel na GMa!
;]

Raaban

nie no z tym Felem to już troche po bandzie :D

Papa Smerf

Mnie to juz nikt nie pamięta  :-\
"Feel the burn of the mists. Master them. They will devour your enemies"

Wol

jak nie. wlasnie mialem pisac corv na admina;<  jesli pamietam dobrze to simon tez byl wporzo:P:P

Zathaniel

Zamobiają Cove? Chcemy więcej, następne powinno pójść chyba Skara :D
Cytat: Raaban w 2011 10 04, 18:06:16
Aion no i teraz wyszedłeś na idiote w sumie jak zawsze.

skorzak

A ja naprawdę lubiłem balans Kel'a
było zróżnicowanie drwal dawal do toporow, miecze ssaly mane, obuchy stamine... balansu nie było tak jak i teraz, a było ciekawie:P

Kel na... e lepiej nie..
,,<Lilianna> ale ja cie juz nie lubie" <- i nawzajem wszystkiego najlepszego :*
mae (gm dm 26.10.2011):
"Przeciez to tylko fabula, ktora latwo mozesz olac, skorzak. Nikt ci niczego nie zabiera, nie kaze niczego pla