Parada rownosci w Cove

Zaczęty przez Bazyli, 2011 08 15, 15:06:46

Poprzedni wątek - Następny wątek

MojoJojo

Ja powiem tak...

Powinno sie to leczyc ... a wy zaczeliscie to promowac.... takie moje skromne zdanie.
"Daj człowiekowi rybę , a będzie najedzony jeden dzień.
Daj człowiekowi wędkę , a będzie najedzony latami.
Daj człowiekowi religię , a umrze z głodu modląc się o rybę."
Cytat: Raaban w 2013 04 09, 10:31:47
Shard LoA.
Yew + Minoc.

Ari

hahhaa tego na dm jeszcze nie bylo popieram przedmowce ....

Drow ubrany na rozowo i w jakiejs love store rownosci ostro o masakro ;)
Komuś tu się światy pomyliły ;)

Agraeld

ja wlascicielom tych npc dalbym 96, to jest żałosne - a nie, "fajne"

growin

Czekam na informację dot. daty.

Front Dumnych Poczwar rozpoczyna marsz przed bramą Cove. Proszę zabrać transparenty i kastety.
Cytat: Gucio w 2014 02 13, 19:37:36
"posiadanie umiejętności Anatomia oraz Taktyka uniemożliwia przemieszczanie się przy użyciu zaklęcia Recall."
Wycastowanie czaru recall i kliknięcie na zaznaczoną runę UMOŻLIWIA teleportację.

Bazyli

wlasciciel tych NPC chcial mnie podenerwowac i ustawil gejow w Cove. Mnie osobiscie to rozsmieszylo i postanowilem zrobic z tego event. Nie spodziewalem sie ze kilka pikselek wywola takie oburzenie.

Osobiscie zdziwilem sie ze gracze sa az tak nietolerancyjni ze pietnuja i oburzaja sie o NPC...

mojojojo: nie promuje homoseksualizmu tylko wzajemna tolerancje i zdroworozsadkowe podejscie. nikt Cie nie namawia zebys sie przespal z kolega

p.s. homoseksualizmu sie nie leczy... to nie choroba.
CytatQuot capita, tot sensus...

Aion

ps. a gdzies czytalem artykul o badaniu kory mozgowej i ogolnie funkcjonowaniu mozgu ludzi hetero i homo - naukowcy dowiedli, ze pewne zachowania homo sa przejawem i objawem podobnym do symptomow jakie pojawiaja sie we wczesnych stadiach altzhiemera :P

artykul mnie nawet ubawil :), bo naukowo dowodzil, ze homosexualizm jest zaburzeniem we wlasciwym funkcjonowaniu mozgu i os ukl ner. Ale czego nie zrobia naukowcy
stay low move fast, kill first die last. one shot one kill not luck just skill

nullum magnum ingenium sine mixtura dementiae fuit

Shane

AIDS też się nie leczy, czyli to też nie choroba? ;]

Bazyli

Cytat: Shane w 2011 08 17, 16:24:42
AIDS też się nie leczy, czyli to też nie choroba? ;]

AIDS sie leczy :)

Raaban

Oj dajcie z tym spokój, same homofoby widze na DM.
Nie popieram w żaden sposób homoseksualizmu, ale gdzie wy widzicie problem w tym co jest w Cove, przesadzacie i to na grubo :X
Żart to żart, cieszę się że wogóle istnieje jeszcze coś takiego na DM jak inwencja fabularna. Bo żadne inne miasto nic nie robi w tych kwestiach.
No może poza Bucc, te dwa miasta Cove i Bucc obawiam się że są ostatnimi bastionami jakiejkolwiek fabularnej gry.
Pozdrawiam Grupe Veritas ;)

Aion

mi to dynda;D no ale zeby to do gry jeszcze przemycac:P
stay low move fast, kill first die last. one shot one kill not luck just skill

nullum magnum ingenium sine mixtura dementiae fuit

Maelui

o to obraz tego w jakim dupiu jest klimat na dm. Scenarzysci zamiast robic sensowne rzeczy z nudów organizuja parade równości. Ogarnijcie sie bo wiem ze nie jest z wami az tak zle

DzikiHL

Maelui ale w tym nie maczał rąk ani jeden ekipant. Ci NPC to kupcy ze zmienionymi imionami a Bazyli podchwycił żart i dał go na forum
Buccaneer's Den - Ziemie Piratów zapraszają do siebie!
Temat na forum o mieście
#bucc-dm - kanał miasta na ircu
Opis miasta na stronie DM

MojoJojo

Aion fakt czytalem rowniez ten artykul. A co do tego odniesienia do promocji.. GRaja tu nieletni i mozesz miec ich potem na sumieniu.
"Daj człowiekowi rybę , a będzie najedzony jeden dzień.
Daj człowiekowi wędkę , a będzie najedzony latami.
Daj człowiekowi religię , a umrze z głodu modląc się o rybę."
Cytat: Raaban w 2013 04 09, 10:31:47
Shard LoA.
Yew + Minoc.

Bazyli

w jaki sposob miec ich na sumieniu? co ja im robie? pokazuje ze gej tez czlowiek? ze mozna przejsc kolo takiego normalnie i nie trzeba wytykac palcami, pietnowac czy rzucac wyzwisk? straszne! napewno od tego zaczna sie calowac z kolegami... no prosze cie...

Prorokpl

Cytat: Bazyli w 2011 08 19, 13:00:50
...pokazuje ze gej tez czlowiek? ...

Co proszę? Naprawdę nie widzisz że krzywdzisz biedne dzieci swoimi schorzeniami?