Adios pomidory...

Zaczęty przez Jedras, 2011 08 10, 12:17:08

Poprzedni wątek - Następny wątek

Karcharot

cieszymy sie Twoim szczęściem...
Phoenix
CytatNie badz taki cwany obrazasz moja osobowosc
Phoenix
CytatJestes ignorantem to ty lepiej spojz na to co piszesz ja przynajmniej potrafie sie przyznac do tego ze nie mam racji.
:D :D :D

Rudus

To gra MMORPG - tu chodzi o wspolprace i komunikacje z innymi.

Pomidory da sie znalezc, wystarczy popytac po rolnikach ktorzy maja troche dluzej skilla.
Ethanoll o ocllo
Cytathrabstwem jest od kurnika po brzozowy zagajnik, księstwem od sterty gnojówki po grządki z warzywami, a latyfundia od stodoły do jeziorka są dziedziną jego lordowskiej mości.(...)

Yfandes

Ja też swego czasu kupiłam nasiona pomidorów (drogie były niebotycznie ale cóż...). Teraz staram się je rozmnożyć ale to ciężko idzie... Jak będę miała nadwyżkę to wystawię  :D

Jedras

Cytat: Rudus w 2011 08 14, 13:14:06
To gra MMORPG - tu chodzi o wspolprace i komunikacje z innymi.

Pomidory da sie znalezc, wystarczy popytac po rolnikach ktorzy maja troche dluzej skilla.

Trudno się z tym nie zgodzić, ale... Traktuję to jak autoquest, bo znaleźć nasiona tomatów bez użycia kanałów związanych pośrednio z grą, można porównać ze zdobyciem tajników na mityczny diadem  ;)

Robinton

Czy ja wiem. Wczoraj widziałem na aukcji 20 nasionek pomidora w jakiejś śmiesznie niskiej cenie.

DzikiHL

Bo forum wpływa bezpośrednio na grę. Gdybym napisał tutaj propozycję o tym że nie umiem znaleźć w ogóle otoczaków i 5 innych osób by to potwierdziło to momentalnie zobaczę je na aukcji :)
Buccaneer's Den - Ziemie Piratów zapraszają do siebie!
Temat na forum o mieście
#bucc-dm - kanał miasta na ircu
Opis miasta na stronie DM

Rey

Az mnie kusi by odkopac skrzynie z sadzonkami i znowu skoxac tego skila... mam nadzieje, ze cena za sadzonke podskoczyla. ;)
Borry: "Papier przepakowany, nożyczki OK. Kamień"

"kolego jesli internet explorer ma odwage zapytac czy moze byc domyslna przegladarka, to Ty nie masz odwagi podejsc do dziewczyny i zagadac?"