wykrywanie

Zaczęty przez Bazyli, 2011 09 17, 20:45:16

Poprzedni wątek - Następny wątek

Bazyli

czy to z moby zaczely wykrywac ukrytych to bug? nie widzialem nic na ten temat w ostatnio wprowadzonych a to dosc istotna zmiana... w tej chcwili nie da sie uciec przed mobem zakladajac niewidzialny magik bo momentalnie nas odkrywa
CytatQuot capita, tot sensus...

Tinerot

1. Komunikat?
2. Nie byłeś zatruty?
(18:42:51) Dhagt: asylum
(18:42:53) Dhagt: gral w ogole w uo?

Bazyli

nie byl zatruty, komunikatu brak. (przynajmniej w moim przypadku bo sin miala to samo z innym mobem i nie wiem czy komunikat byl. zatrute moby nie byly napewno)

edit: ani ja ani mob nie byl zatruty... bo wiem ze jak mob jest zatruty to tez wykrywa atakujacego (co wg mnie tez nie jest fajne)

Darogan

Po jakim czasie zostałeś odkryty ?
Jeżeli nie było komunikatu *ktos Cie odkrył* to trochę dziwne.. moze po prostu bug magika do ukrywania który za krótko ukrył, jeżeli czas był nie wielki

AsYlum

Jakiego czaru używałeś?
<uninitialized object>

zethaiks

osobiscie nie raz zauwazylem bug - odciagam wiekszego mobka typu smoczek pteropta itp wale hida - 5-10s i zdaza sie ze poprostu odkrywa - nie wiem od czego zalezy - nie uzywalem magika nie bylem zatruty nie bylo masowki. czasmi sie zdaza.

Bazyli

ukrylem sie niewidzialnym itemkiem, mob stanal, przeszedl dwa kroki i nagle mnie odkrylo a mob sie rzucil.

teraz sobie pomyslalem ze moze jakis gieem byl w poblizu i mial 100 wykrywania? :P

AsYlum

Cytat: Bazyli w 2011 09 18, 15:52:03
ukrylem sie niewidzialnym itemkiem, mob stanal, przeszedl dwa kroki i nagle mnie odkrylo a mob sie rzuci.

teraz sobie pomyslalem ze moze jakis gieem byl w poblizu i mial 100 wykrywania? :P

To byś dostał komunikat ;) Taka sytuacja nie jest możliwa.
<uninitialized object>

Bazyli

PiKiSu

1. zatrules moba
2. rzuciles czar ktory zadaje dota ... dotyk?
Quis custodiet ipsos custodes?

Bazyli

pisalem ze nie... to by bylo oczywiste ze odkrywa

maly

jest to mozliwe cale zycie mialem ukrywanie/zakradanie
i pewnego czasu na pvm to wyrm etc. to mnie wykrywalo jak sobie chodzilem kolo niego
lub jak grabil kogos to rowniez odkrywalo mnie .... -_-  nie mowie ze  zawsze ale sie zdazalo ze np 1 wyrm non stop mnie odkrywal i nie bylo bata aby sie nawet ukryc
no bo innej wersji nie widze po prostu odkrywalo bez zbednych komunikatow
i nikt mi nie wmowi ze zatrulem mooba, kupe mu zrobilem ze wyczul czy nie wiem co -_-

Wol

mnie kiedys kamienny smok wykryl

zolta

Cytat: Bazyli w 2011 09 19, 03:22:25
pisalem ze nie... to by bylo oczywiste ze odkrywa

a wlasnei nie powinno :D

IN STEEL WE TRUST

Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
[/i