Bany

Zaczęty przez Spider, 2011 10 14, 12:05:14

Poprzedni wątek - Następny wątek

Spider

Czy tylko mi się wydaje, czy dawniej w banach jako powód podawany był tylko jako "bierne makro"? Jakoś nie mogę znaleźć celu, dla którego podawany jest skill, który był makrowany. Prowadzimy jakieś statystyki, który skill generuje najwięcej banów? A może to tylko woda na młyn troli, które później przeżywają "Ale uwalić na xxx? Przecież to się nie da! Ale idiota! Ha Ha!"?

Sadi666

Zawsze tak było, że podawany był skill. Niedawno właśnie chciałem zaproponować, żeby to wróciło. Widocznie ktoś wpadł na ten sam pomysł :).

DzikiHL

A co za różnica skoro cała postać przestaje istnieć? Tajemnica nie ma tutaj już sensu
Buccaneer's Den - Ziemie Piratów zapraszają do siebie!
Temat na forum o mieście
#bucc-dm - kanał miasta na ircu
Opis miasta na stronie DM

Papa Smerf

A warty przeżywania jest sam fakt, że ktoś zdupił na biernym. Nie ma znaczenia jaki skill akurat koxał.
"Feel the burn of the mists. Master them. They will devour your enemies"

cug

Mnie osobiście bardziej dziwi podawanie acc. Po co podawać jaki ktoś sobie wymyślił login?

Ari

co za roznica i co za durny temat

Spider

Nazwa acc też jest raczej zbędna - po części naraża na włamy. Żadna tajemnica, ale po co dodawać tę informację? Wnosi ona coś?
Oczywiście w żadnym stopniu nikomu to nie przeszkadza - chciałem wyrazić jedynie swoje zdziwienie.

Sadi666

Uważam info o skillu jako fajny smaczek. Ja mam tak, że lubię wiedzieć z czystej ciekawości. Fajna sprawa wiedzieć czy ktoś zdupił na Rybactwie czy na Ukrywaniu. Fakt, nie jest to niezbędne, ale w niczym nie przeszkadza.

zethaiks

nie potrzebne mi to wogole :)

wtopa wiec edit :P

Sadi666

Jak to nie ma? Przecież jest podawany login, imię postaci, powód + skill w przypadku makra.

mae

Kiedys juz byl taki temat. Ktos, chyba Will, wyjasnil Wam wtedy, ze nie musimy w ogole pisac o tym, kogo i za co banujemy. Jest to jednak waznym elementem kary.

Rey

dla mnie ma znaczenie, ze jest to podawane, jak koxam akurat dany skill, staram sie wzmocnic czujnosc :)
Borry: "Papier przepakowany, nożyczki OK. Kamień"

"kolego jesli internet explorer ma odwage zapytac czy moze byc domyslna przegladarka, to Ty nie masz odwagi podejsc do dziewczyny i zagadac?"

Papa Smerf

Bez znaczenia jest skill jaki koxasz. Znaczenie ma jak to robisz. Więc podawanie skilla, a tym samym wzmożona czujność przy koxie tegoż jest imo bez sensu.
"Feel the burn of the mists. Master them. They will devour your enemies"

Rey

Nie mowie, ze to jakis zloty przepis.

Szukanie sensu pozostawmy filozofom, mowie, ze sam nick nie robi na mnie wrazenia jak to, za co polecial.
Moze jakis psycholog to wytlumaczy.

Borry: "Papier przepakowany, nożyczki OK. Kamień"

"kolego jesli internet explorer ma odwage zapytac czy moze byc domyslna przegladarka, to Ty nie masz odwagi podejsc do dziewczyny i zagadac?"