Przyrost Dexa

Zaczęty przez Kalight, 2011 11 15, 21:59:53

Poprzedni wątek - Następny wątek

Kalight

Jak szybko koxac dexa powyzej 60?

DzikiHL

1. Walka - najlepsze rozwiązanie
2. Rybak wędką+ukrywanie - najbezpieczniejsze rozwiązanie

Pytaj o takie rzeczy częściej na ircu :). #help-dm , #pomoc-dm
Buccaneer's Den - Ziemie Piratów zapraszają do siebie!
Temat na forum o mieście
#bucc-dm - kanał miasta na ircu
Opis miasta na stronie DM

Spider

Tak samo jak poniżej 60 dexa. Różnica w czasie potrzebnym na gain nie wynika z tego, ze trzeba koxać na czym innym, ale z tego, że do 60 są znacznie przyśpieszone gainy statystyk.

Kalight

a jak walka to czym? jaki styl? bron?

Bazyli

bron - exp tytanowa;
styl - jak najczesciej trafiac
CytatQuot capita, tot sensus...

DzikiHL

A najlepiej exp tytanowa + magik do walki
Buccaneer's Den - Ziemie Piratów zapraszają do siebie!
Temat na forum o mieście
#bucc-dm - kanał miasta na ircu
Opis miasta na stronie DM

Kalight

tak ale mi chodzi jaki styl walki miecze, topory, szpady, luki jak luki o czy exp ochi refleks dobry?

Zyzio

Dobry. Im wyzsza jakosc i surowiec tym lepiej, a w lucznictwie im dodatkowo jak najlepsze strzaly (czyt. przebijaki). Bojowki szpady/topory/miecze nie ma znaczenia ktora, wszystkie gainuja tak samo.
***<Kap^^> kto nie gral w uo ten nie zna zycia***
KANDYDACI NA DROWA:
http://dm-uo.pl/forum/index.php/topic,18495.msg306994.html

el

co do łuka, przebijaki wg mnie nic nie dają ;) jak dla mnie najleszy koks to łuk ohii, strzał zwykłe i hejaaa. Przebijaki tylko na PvM. Co do gainów chyba nie ma czegoś takiego jak gain deksa czy siły w walce - rosną równomiernie ( nawet na łuku ).

Aion

najlepszy kox to
znajdz prace
euo
:)
i tyle
stay low move fast, kill first die last. one shot one kill not luck just skill

nullum magnum ingenium sine mixtura dementiae fuit

Gucio

Cytat: Aion w 2011 12 06, 23:36:32
najlepszy kox to
znajdz prace
euo
:)
i tyle

piwo dla tego pana

Estel

lukiem lipa a nie kox dexa - woj bierze las na siebie, stoi i bije po kolei, luk cały czas musi być w biegu żeby zachować cholerny odstęp : / a niema żadnego padliniakowa chyba :<

ptak

Ja z łukiem i lasem stoje w miejscu... Leczenie to taki przydatny skill;)

Estel

Chodzi o przyrost dexa. Na leczeniu dex nie leci chyba prawda? Jesli sie myle, to prosze wyprowadzcie mnie z bledu :)
pozdrawiam.

Zathaniel

Wystarczy że na klacie mamy więcej niż 8 mobków. Zaraz któryś zeświruje i zacznie biegać wystawiając się na kolejne strzały. Pytanie tylko: Po co?

Kox melee: zebranie połowy lasu na klatę, makro on. Max godzina i jestem znudzony.

Kox łuka: cały czas w ruchu, przez większość czasu nie można nawet spojrzeć na zegarek a kox leci ;D W moim odczuciu łuk leciał dużo przyjemniej.

Jeśli ktoś nie ma siły na bieganie po lesie, zdecydowanie najlepszym rozwiązaniem jest makro (górnik lub rybak). Niby staty koxa się cztery razy wolniej ale zdecydowanie łatwiej. Mniejsze ryzyko, mniejsze koszta, mniej uwagi, większe zyski.

PS. UWAGA NA MAKROCZEKI! 
Cytat: Raaban w 2011 10 04, 18:06:16
Aion no i teraz wyszedłeś na idiote w sumie jak zawsze.