Przyrost Dexa

Zaczęty przez Kalight, 2011 11 15, 21:59:53

Poprzedni wątek - Następny wątek

Vilku

Pozatym na kox lukiem traci sie tylko na nowe bronie . Strzaly idzie uzbierac i odzyskac w wystarcajacej ilosci na kox a zbroja sie nie niszczy , co u mlodego jest duzym plusem . Jedyny minus ze leczenie nie leci i odpadaja lochy .
rzemiosło górą , reszta to tylko drobny dodatek

Zathaniel

W lochu #1 można spokojnie makrować łucznictwo. Ah piękne czasy poniżej 60 str/dexa ;d Leczenie można obecnie skoxać na zwierzaku (nie bijmy konia pod bankiem!).

Temat jest o koxie statów powyżej noob-lochów. Muszę zobaczyć jak polecą staty na pvm łukiem.
Cytat: Raaban w 2011 10 04, 18:06:16
Aion no i teraz wyszedłeś na idiote w sumie jak zawsze.

el

W moim przypadku zaczynałam od 10/45, więc gra łucznikiem była najbardziej odpowiednia. Nie miałam znajomosci na początku gry, takze musialam sobie radzic bez mikstur i ubranek witalnych - zresztą, kiedy zaczynałam tu gre nastawiałam się na klimat. Leczenie bodajze zrobiłam do jakiegoś progu na padliniakach i piesciach zablokowanych na 33 - wtedy wydawało mi się, ze mozna oszukiwac system :D Niestety, po tej stracie czasu na zabawe klimatem wyszło jak wyszło.... Jak napisali wyzej - znajdz prace i odpal euo - niestety są to gracze, którzy tutaj trochę grają, a Ty pewnie chciałbyś dorównac conajmniej średniakom. Moje wzkazówki.

1. Lec do lasu
2. Nie baw się w klimat - ludzie, którze Cie zabiją mają to w dupie :)
3. Jesli chcesz byc juz pro klimatyczny zwamp się przy 20 siły i blokuj. Wtedy naprawdę zaczniesz bać się słońca :)

Ropuch

Ja proponuje wędka + hide. Gainy dexa bardzo znośne, nawet przy 7x. Możesz to robić dzięki euo. Nie nękają cie makroczeki, jest przyjemnie, a jednocześnie, unikasz stresu związanego z szukaniem zwierząt do bicia. Polecam.

el, spekowali cię ostatnio , że taka frustracja na klimat?  ;D
<saxas> teraz na pvp liczy sie mag
<saxas> na dm nie ma lepszych i gorszych graczy pvp
<saxas> sa bardziej i mniej skoxani

el

Ropuchu dawniej ;) Obecnie nikt mnie nie ruszy - zamroziłam konto :D

Szkoda, ze ja nie moglam wedkowac o porankach... * marzy *

Antheramis

Cytat: Aion w 2011 12 06, 23:36:32
najlepszy kox to
znajdz prace
euo
:)
i tyle

górnika w kopalni na str i czekaj na pk :) idealna praca...
rybaka w ocllo i czekaj aż Ci łódkę rozwalą....

najlepsza opcja to bojówka czasem ktoś wpadnie ale młodego nie zabiją jak nie będziesz pyskował.
Cytat: Robintonpod żadnym pozorem nie ruszać nic! bo zepsujecie coś co jest fajne

Guardian

Cytat: Antheramis w 2011 12 10, 18:35:40
Cytat: Aion w 2011 12 06, 23:36:32
najlepszy kox to
znajdz prace
euo
:)
i tyle

górnika w kopalni na str i czekaj na pk :) idealna praca...
rybaka w ocllo i czekaj aż Ci łódkę rozwalą....

najlepsza opcja to bojówka czasem ktoś wpadnie ale młodego nie zabiją jak nie będziesz pyskował.

Bojówka to przecież pvm, a pvm sam powiedziałeś ze Ci sie nie podoba :f  Chociaz w sumie na ettinie nie masz tych specow ktorych ten twoj przykladowy 9/8 wierny nie ustoi  ;D