Zmiennoksztaltnosc/Wilkolak

Zaczęty przez Gorgian, 2011 12 26, 15:18:50

Poprzedni wątek - Następny wątek

Agraeld

Cytat: Thiass w 2011 12 26, 15:42:37
Mi osobiscie akurat behemota sie bije najlatwiej.
Leci paral enervare = zgon
Siadasz behowi na dupie na chwile i albo zjada rybe na stamine albo zgon.
To ze u nas liki trzymaja sie razem i porpsotu kazdy drugiemu z dupy sciaga poscig to juz nie wina zlego lika tylko wina tego ze nikt nie umie go wymedytowac ze staminy.
Sami przylazicie na pvp z behemotem, i najsmieszniejsze jest to ze ten behemot jest waszym najslabszym ogniwem... czemu skoro jest taki fajny?

wystarczy ze beh ma ucietego biernego resa, i stamine ktora mozna mu zbic 1 czarem czy pogonia przez moment w 2 wojow
Lik jest jedyna klasa ktora nie moze wiecznie uciekac, musi umiec gubic przeciwnika w moment
Zdradze wam kolejna tajemnice - lik w skorach to gowno i pada szybciutko, trzeba ubrac demonke.
Kolejna sprawa jest taka ze u nas wszyscy biegaja w stuffie ktory jest warty sporo ponad milion, nie dziw sie ze tak ubrany wilkolak robi sieczke komus kto ma na sobie tylko zbroje + bron

Wytrzymalosc? Glupi berek stoi wiecej ciosow niz wilkolak ubrany po zeby w magiki , nie moze wlozyc tarczy i bezpiecznie przyjmowac cepow za 20hp

Jest to skill ogolnodostepny a kazdy kto go robi zazwyczaj zapomina tak szybko jak i koxa z racji wlasnie tego ze zabicie tej klasy jest proste jak cholera, trzeba tylko pomyslec a nie klikac na pale butla + corp

Nie czytając od tego momentu dalszych postów - Dziękuje Thiass - jak dla mnie, jak zwykle sprostował, przedstawił wszystko jasno - i szczerze po tym poście nikt nie powinien mieć żadnego "ale" co do klasy jaką jest beh/lik  =]

Ale niestety, co jakiś czas pojawi się ktoś kto trolluje że ta klasa jest przekoxana... cóż :]
Już po świetach ;)

Silver

Wydaje mi się ze kto jak kto ale lik / beh w stadzie powinien siać grozę taka już jego specyfika...
Sam osobiście ani skoxany nie jestem ani nie gram pvp wiec mi to tam rybka bo ani mnie to nie grzeje ani nie chłodzi. Ale balans pod mass pvp może zepsuć balans np w pvm czy też potyczkach 1/1.
O ile tego 2giego unikam o tyle w pvm lik nie jest imo za dobry wiec unikałbym takiego balansowania czegoś co uważam za zbilansowane w sposób wystarczający. 

Tinerot

Cytat: Hexini o niebo lepszą trafialność.
Trafialność ma taką samą Hexin... ;)

Cytat: LoozaKRozmawialem z Tinkiem na temat szybkosci leczenia, jest takie samo jak u woja.
Lik leczy w 4,2 sekundy (zawsze, niezależnie od wszystkiego i nie pytajcie dlaczego jest tak nierówno;)) 40 hp bez magika, z magikiem w tym samym czasie kilka hp więcej. Woj leczy przy 80 dexa 60 hp w 6 sekund bez magika. Oba czasy mogą mieć jakieś milisekundy po przecinku ze względu na to, że wykonywane przy leczeniu testy na różne rzeczy także zajmują serverowi czas oraz ze względu na ping ale ogólnie można to zaokrąglić do takich wartości.
(18:42:51) Dhagt: asylum
(18:42:53) Dhagt: gral w ogole w uo?

dave

Każda ekipa ma w szeregach necro: tutaj czar enervare sie doskonale na lika sprawdza. Podobne działanie ma też jeden z czarów demonologa, tj.  duszenie jak się nie mylę.

Kolejna sprawa to łucznik, który dla lika jest ciężkim tematem z trutymi strzałami. Tyle, że na serwerze jest może 1-2 sztuki które ogarniają tą klasę.

Poprostu zamiast hp to zbijajcie likowi stamine.

Wiele graczy pvp miało już lika i równie szybko go zapomniały. Niektórzy tą klasę ogarneli i dobrze im to wychodzi. Jeśli balans lik pójdzie w dół i nie będzie konkurencyjny w stosunku do innych klas to chłopaki pewnie skoxaja coś innego i znowu będą płacze.

Zacznijcie ogarniać poprostu klasy którymi gracie i się zgrajcie bo tutaj chyba leży problem.

ubee

Przywrócenie dmg srebra załatwiło by sprawę.  I czy ustanowiony został deley na rybki fioletowe które odnawiają stamine ?

Robinton

GOB

ube dmg ze srebra zostal przeniesiony na tytanium, malo ktory lik wysstoi 3 cepy bez leczenie ofc
bleeee

ubee

Cytat: GOB w 2011 12 26, 20:14:51
ube dmg ze srebra zostal przeniesiony na tytanium, malo ktory lik wysstoi 3 cepy bez leczenie ofc

3 cepy w ogniku :) woj pada w plycie adm na 2 hity ;) o 3 nie ma mowy :)

Allton

2 cepy w adamie pozdro 600;d chyba masz 60 stra

Ari

behemoty biegały w naszym teamie , sa przepakowane i przegiete i sa wymogiem u wojakow tak samo jak wymogiem jest wampir jest tylko jedno ale .... sa nudne i sie nam znudzily ;)  ... dawno temu to pisalem wtedy to wysmialiscie a teraz sami o tym piszecie ;D ja i tak sie nie znam ;D

Raaban

Spoko, ja po dzisiejszym dniu stwierdzam że jeżeli wy uważacie że BEH jest ok. To se sami w pvp będziecie grać. Bo to się w głowie nie mieści.
Tyle :F

Felixor

Nie mamy juz behow bo jak od nas z LoA wyszly 3 behy to juz Was nie bylo nigdzie widac ;) wiec wcaaaale nie jest przegiety
"Nie będzie miał nigdy prawdziwych przyjaciół ten, kto nie lęka się robić sobie wrogów."
"Na imię mi "Legion", bo nas jest wielu."

Thiass

Fel prosze nie pisz bajek  :) Chyba ze za tymi behami stalo 4 magow a nas bylo 2 ^^

Ogolnie tekst... mielismy i jest przegiety ale nie mamy bo nudny... no panowanie bez jaj. To tak jak by napisac wygralem w totka ale oddalem bo za duzo  :)
I podejscie raabana "udupic ich bo nas zabijają albo nie gram" tez mile.

Sami sie przeczytajcie. Lik nie jest przegiety ale jest przegiety w grupie... moze to ta grupa jest lepsza?  ;)

Widze, ze juz Thiass na lika relognal, to spadamy - by order ;]

Raaban

Nie chce cię obrażać bo to forum, ale oczywiście potrafisz pięknie pisać tak żeby nie wyliczać plusów swojej klasy w stosunku do minusów.
Jeżeli dla ciebie bless za 40 i 9x ar 2 polowa bron darmowy widmak trucie leczenie w 4 sekundy jest okej to stary pozdrawiam Cie wielce serdecznie :D
I piszesz o jakimś zmniejszonym biernym resie, nie wiem gdzie ty widzisz tego mniejszego resa bo ja tego nie dostrzegam w ogóle. Łapiesz czary jak normalny wojownik.
I nie napisałem że przestane grać więc sobie nie dopowiadaj bajkopisarzu :D Po prostu wstrzymam się z wychodzeniem na pk jeżeli to ma tak wyglądać. Bo to bezsens.

Wol

raaban skoxaj skilla walka bo akurat nie ejstes wymiernikiem bossa;]