Zmiennoksztaltnosc/Wilkolak

Zaczęty przez Gorgian, 2011 12 26, 15:18:50

Poprzedni wątek - Następny wątek

Raaban

Wyjdz za strażnika albo kiedykolwiek pokaż się gdzieś :D

LooZak

Zacznijcie swoje placze popierac konkretnymi arguentami, albo zachowajcie je dla kolka siostr zakonnych. Od ostatnich testow lika dano tylko 2 polowa bron. A i wtedy nie bylo kolorowo.

Skill ma swoje plusy, ale takze minusy. To ze ktos ogarnia zmienno, tak jak powinno sie ogarniac, to juz inna kwestia.

Forumowi znawcy tematu jestescie, niczym Ci z forow o sztukach walki. Tam tez goscie by fikneli potrojne salto, kopa z polobrotu itd. Ta zesrali by sie i tyle.

EOT

Trucie... hmmm a to woj juz nie moze miec trutej broni ? Leczenie w 4s... Tinerot lopatologicznie napisal jak sie ma sprawa lecznia u woja, i zmienno. Proste matematyczne wyliczenie pokazuje de fakto, ze lik sie leczy wolniej, chociaz jest to roznica mrugniecia powieka. Zatruty lik nawet slaba truta ma przesrane jak nie ma pomaranczy. Lik nie moze uzywac czerwonych, jedynie rybki. Zatruty lik nie moze rzucic regena stamy jak dobrze pamietam. Nie moze rowniez sie schowac na dluzej. Stamy uzywa do leczenia, a takze do biegania. Exp demony obecnie kosztuja nie malo, a to wlasnie w nich lik osiaga maks AR, nie w ognikach. Gra sie jedynie polowe mozliwego czasu.

Rozumiem, ze plusy jak ten wielce almighty hide "bez konia" czy uber regen stamy sa wystarczajace, zeby udupic skilla. A no i jakzebym mogl zapomniec o surowych zeberkach. No poprostu tak nie moze byc !

Cry moar kids Q_Q

Wol

i co znow padniesz na 1?;] nie strasz mnie nie w swieta;<

Allton

Thiass  piszesz  ze jesteście tacy OGARNIĘCI  itp wszystko po to by chyba ośmieszyć graczy pvp ale mniejsza ...To zastanawia mnie to czemu jak zawsze łaziłem sobie behemotem sam pod vesper to ZAWSZE przybiegał twój parobek do pomocy na mnie 1 i potem wypisywales ze jestem slaby bo uciekam od was ;d

Guardian

Cytat: Wol w 2011 12 27, 00:01:57
i co znow padniesz na 1?;] nie strasz mnie nie w swieta;<

Cytat: Wol w 2011 12 26, 15:38:59
no szczegolnie ze liki z ktorymi walczysz maja po 4magole na sobie. cry cry more

Cytat: Wol w 2011 12 26, 16:18:26
rozumiem ze masz poziom seera? ze wiesz kto w jakich magikach chodzi?;]

Cytat: Wol w 2011 12 26, 16:35:42
lepsza trafialnosc ciekawe hexin jak liczy sie od bazowej;D::DD:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D

skoxaj hida;]

Cytat: Wol w 2011 12 26, 23:40:00
raaban skoxaj skilla walka bo akurat nie ejstes wymiernikiem bossa;]

Piekne +5. Niech ktos zrobi z tym gownem porzadek.

Wol

ubee

Sami Pro Pk ...  I pewnie kazdy sekonda lika ma na 2 slocie albo na frirscie :D Sparowalem z Likiem i to ze slabymi statami (bez magikow do uma)  i ja widze ze jest cos nie tak z tym jakie hity dostaje co ile ja sie lecze a co ile on sie leczy ;) to po pierwsze po drugie Lik bez truty jest nie do zabicia nawet hida nie potrzebuje.

Thiass

ubee ale wychodzenie bez zatrutej broni na pvp to sytuacja ktora wogole nie powinna miec miejsca  :)
Druga sprawa ze jesli juz to bardziej popatrzyl bym na czysta puszke, ktora bez wiernego/wampira faktycznie wypada dosc slabo. Szkoda bo plyta na widmie zawsze byla bardzo fajna i wprowadzala cos 'innego" a na chwile obecna takie poprostu nie istnieja

Widze, ze juz Thiass na lika relognal, to spadamy - by order ;]

Felixor

Cos w tym jest. Dajmy zatem shadow wojowi jakiegos fajnego speca ;)
"Nie będzie miał nigdy prawdziwych przyjaciół ten, kto nie lęka się robić sobie wrogów."
"Na imię mi "Legion", bo nas jest wielu."

Raaban

Sparowałem wczoraj ze słabszym likiem, szpony +15 do um, trafiał w zasadzie każdy hit( może przypadek ale około 50 hitów nie jest przypadkiem)
1 vs 1 zabić lika magiem to pozdro :P
Problemem jest broń 2 polowa u lika, nie wiem co komu odpaliło żeby im dawać taką broń :F
Nie mieli było dobrze, było pare jednostek które tym grały i dawały rade, dostały 2 pola i wysyp. Żebyście tylko nie płakali jak jeden gracz od nas skoxa lika i wtedy będzie płacz. Oj będzie :D
A takimi pro elo uber kmiotkami jak wol sie nie przejmuje, bo on gra na forum bo w grze go nigdy nie spotkasz bo albo siedzi w safe zonie albo się zamrozi :D
Ciekawe ciekawe czy coś z tym będzie ;]

Ari

gdzies pisałem o przegietych zaletach lika i wszystkich plusach kazdej klasy / pod klasy w jednym a szukac ani powtarzac mi sie nie chce i tak to kazdy oleje

Hexin

Grałem likiem i nawet nagrywałem filmiki, gdzie wybiegnięcie nim z komba od 4 osób to była normalka ;) Dlaczego wszyscy maja koxac tego skilla zeby w koncu to udupiono? Za starych czasów wystarczyło, że zrobił to Molt albo Neron i juz skill był obcinany :) Ale rozumiem, loa to loa a ekipie chyba ciezko uwierzyć, że postacie bijące na codzien noobów, z których pozyskują większość stuffu, są na prawde w stanie coś zdziałać na pk (czyt. vesper).
Dlaczego nie zrobie tego skilla?
1. Jak zrobię to zostanie w koncu udupiony i bede musial wrocic do berka
2. nie chce mi się koxac/szkoda mi na to czasu
3. z mojej frakcji grają łącznie ze mną 3 osoby, z czego 2 to magowie, wiec w pojedynke i tak nic nie zdzialam, bo sila lika jest w kupie.

Thiass zmień nick na DM-owy Brzechwa. :*

spocik

Zacznijcie wreszcie doceniac zatruwanie i nie opierajcie swoich skladow tylko na magach.

Dobry woj/luk (obie klasy z wykrywaniem) jest batem na beha. Co do przedstawionych argumentow - nie bede sie wplatywal.

Wol

baaran kmiotkiem to jestes ty bo padasz na 1 ;S

Allton

Raban za dużo polegasz na kolegach polegaj na sobie... Bo mój kolega skoxa  beha i będziecie 'płakać' ...;d